Μεγαλειώδης Mercedes-Maybach S 650 με 900 άλογα!

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Mercedes, η Mercedes-Maybach S 650 αποτελεί ένα πληθωρικό και επιβλητικό σε κάθε επίπεδο αυτοκίνητο πολυτελείας, το οποίο προσφέρει σε υπερθετικό βαθμό ότι μπορεί να αναζητήσει κανείς από μια λιμουζίνα, της τάξεως των 328.635 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Απίθανο video με αόρατη αποσυναρμολόγηση μοτέρ

Για όσους δεν αρέσκονται μόνο να κάθονται στο πίσω κάθισμα και να απολαμβάνουν με μέγιστες ανέσεις τις διαδρομές τους, αλλά αναζητούν και ακόμα πιο δυναμικά χαρακτηριστικά οδηγώντας το σεντάν των 5,5 μέτρων μήκους, η Brabus δίνει τη λύση μέσω της Brabus 900 6.3 V12 twin-turbo. Ο αρχικός κινητήρας των 6.0 λτ. απόδοσης 629 ίππων και 1.000 Nm ροπής, αποδίδει μετά από αναβαθμίσεις 900 ίππους και 1.500 Nm ροπής, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 350 χλμ./ώρα και η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα (από 4,7 δλ.). Οι αλλαγές περιλαμβάνουν (εκτός από την αύξηση της χωρητικότητας) νέα τούρμπο, πιστόνια, στροφαλοφόρο, ράβδους σύνδεσης και σύστημα εξάτμισης.

Παράλληλα, η Brabus προσφέρει για τη Mercedes-Maybach S 650 αισθητικό πακέτο βελτίωσης με προσθήκη αεροδυναμικών βοηθημάτων, νέας μάσκας και διαφόρων τύπων ζαντών αλουμινίου. Επιπλέον, διατίθενται νέες δερμάτινες επενδύσεις για το σαλόνι και διακοσμητικά που ενισχύουν ακόμα πιο πολύ την υπέρτατη πολυτέλεια.

Διαβάστε ακόμη: Honda Civic Type R καταβροχθίζει ότι βρεθεί στο διάβα του… (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store