Opel Grandland: Πρώτη βελτίωση από τον Irmscher

Ο βελτιωτικός οίκος Irmscher είναι γνωστός για την προτίμησή του στα Opel και όπως είναι λογικό το Grandland X να αποτελέσει εξαίρεση. Έτσι, το γερμανικό SUV έπεσε στα χέρια του Γερμανού βελτιωτή για μια πρώτη βελτιωτική προσέγγιση η οποία αναδεικνύει τον άλλο εαυτό του Grandland X.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το νέο Opel Grandland X (+τιμές, εξοπλισμοί, κινητήρες)

Οι φίλοι της Opel θα γνωρίζετε σίγουρα τον βελτιωτικό οίκο Irmscher και τις στενές σχέσεις που έχει με την γερμανική μάρκα, καθώς κατά το παρελθόν έχουμε δει ακόμη και έκδοση μοντέλων της Opel με το σήμα του.

Αυτή τη φορά ο Irmscher επιστρέφει στο προσκήνιο με την πρότασή του για το ολοκαίνουργιο Opel Grandland X, το οποίο εδώ το βλέπουμε με αρκετές αλλαγές, τουλάχιστον στο εμπρός μέρος του, το οποίο απεικονίζεται στις δύο εικόνες.

Συγκεκριμένα, ο προφυλακτήρας είναι ανασχεδιασμένος, η μάσκα είναι επίσης αλλαγμένη με μαύρες γρίλιες, χωρίς το σήμα της Opel, ενώ στο πλάι διακρίνουμε τα σκαλοπάτια αλουμινίου.

Αλλαγμένη είναι και η ανάρτηση, καθώς όπως φαίνεται και από τις εικόνες το αυτοκίνητο είναι χαμηλωμένο (κατά 30 χλστ. λέει ο Irmscher), ενώ νέες είναι και οι ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε μαύρο ή ασημί χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Opel Insignia Grand Sport 1.6 CDTi 136 PS

Μηχανικά δεν υπάρχουν αλλαγές προς το παρόν από τον Irmscher, ο οποίος είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα έχει να μας δείξει προτάσεις του και σε αυτό το κομμάτι.


Get it on Google Play Download on the App Store