Πολεμική BMW X6 από τον Manhart σε εξωφρενική τιμή

Αυτή δεν είναι μία τυχαία πρόταση βελτίωσης για την BMW X6. Πρόκειται για ένα νέο ουσιαστικά μοντέλο καθώς θα πωλείται έτοιμο ως βελτιωμένο από τον οίκο Manhart.


Ο λόγος για το Manhart MHX6 Dirt² Concept όπως είναι η πλήρης του ονομασία το οποίο εύκολα μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί την πιο σκληροτράχυλη έκδοση της BMW M6.

Η εμφάνισή του ξεχωρίζει καθώς μπροστά έχουμε pull bar με συρματόσχοινο, στο πλάι πλαστικά προστατευτικά, ενώ στην οροφή του αυτοκινήτου υπάρχουν επίσης μπάρες με στόχο την προστασία στις ανατροπές, μεταφορά κανονικής ρεζέρβας αλλά και προβολιέρας LED για να γίνεται η νύχτα μέρα. Φυσικά έχει τοποθετηθεί και η ανάλογη εισαγωγή αέρα οροφής ώστε το θηριώδες αυτοκίνητο να μπορεί να περνά άνετα μέσα από νερά.

Διαβάστε ακόμα: Σπέσιαλ εκδόσεις των BMW X5 και X6

Το Manhart MHX6 Dirt² Concept έχει επίσης μεγαλύτερα φρένα, ισχυρότερο πίσω άξονα καθώς και πλήρως ρυθμιζόμενη ανάρτηση. Οι τροχοί είναι 21 ιντσών και συνδυάζονται με ελαστικά κάθε επιφανείας διαστάσεων 305×40 με την υπογραφή της BF Goodrich.

Μηχανικά υπάρχουν αναβαθμίσεις στον V8 των 4.4 λίτρων που πλέον αποδίδει ισχύ 900 ίππων και ροπή 1.200Nm. έχοντας μεταξύ άλλων νέα ECU, πιστόνια, τούρμπο και εισαγωγή αέρα.

Το Manhart MHX6 Dirt² Concept θα παραχθεί μόλις σε πέντε κομμάτια και κάθε ένα από αυτά θα τιμάται 395.000 ευρώ.

Δείτε ακόμα: BMW X6 M τίγκα φορτωμένη με αξεσουάρ

{loadposition srp} 

Get it on Google Play Download on the App Store