Υπέροχη BMW 325i E30 Hartge

Σίγουρα όταν μιλάμε για BMW Σειρά 3 Ε30, ο συνειρμός με την πρώτη M3 είναι αναπόφευκτος. Παρόλα αυτά δεν είναι μόνο η M3 που αξίζει την προσοχή μας, καθώς υπάρχουν και οι πιο… ταπεινές 3άρες που μαγνητίζουν το ενδιαφέρον. Όπως αυτή του Hartge.

Δείτε ακόμη: Η BMW «έπαθε ηλεκτροπληξία»: 25 νέα μοντέλα και ηλεκτρική X3

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες πιο πάνω, πρόκειται για ένα υπέροχο δείγμα γραφής του γερμανικού βελτιωτικού οίκου, ο οποίος φρόντισε όχι μόνο να προσθέσει στις πινελιές του εξωτερικά (ρίγες στο πλάι του αμαξώματος, ζάντες αλουμινίου, σπόιλερ και αεροτομή) αλλά να κάνει και τις απαραίτητες βελτιώσεις στο μοτέρ.

Το εξακύλινδρο, βενζινοκίνητο μοτέρ της συγκεκριμένης BMW 325i είναι πλέον 2.6 λτ. χωρίς όμως ο ιδιοκτήτης να μας αποκαλύπτει την ιπποδύναμή του. Επομένως το μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι πως αποδίδει πάνω από 170 ίππους και 225 Nm ροπής που είχε όταν ήταν εργοστασιακό.

Διαβάστε επίσης: Έτσι έβγαλε τη δαγκάνα του… νόμου από BMW X3 (+video)

Για την ιστορία να πούμε πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αγοράστηκε 17.000 δολάρια και βρίσκεται στην Αμερική (Αριζόνα) και δουλεύει άψογα, ενώ συμμετέχει και σε διάφορες εκθέσεις BMW.


Get it on Google Play Download on the App Store