smart Brabus Ultimade 125 με…. πόσο;

Η Brabus λανσάρισε τον περασμένο Μάρτιο το απόλυτο smart Brabus Ultimade 125, το οποίο θα διέθετε σε 125 αντίτυπα, από τα οποία πλέον εννιά έχουν μείνει απούλητα. Οι επιλογές σε χρώματα (εκτός του εικονιζόμενου) είναι σε αποχρώσεις του μπλε, καφέ, κόκκινου, γκρι και μαύρου με το cabrio αμάξωμα.

Δείτε ακόμα: Μοναδικό VW Golf GTI Mk1 με δύο κινητήρες!

Το συλλεκτικό αυτό smart Brabus διαθέτει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα νορμάλ fortwo και ξεχωρίζει εξωτερικά από τους νέους προφυλακτήρες με σπόιλερ και διαχύτη, τις προσθήκες στα φτερά και στα μαρσπιέ, τα διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα, τις τρεις απολήξεις της εξάτμισης και τις 18άρες ζάντες με λάστιχα 235/30.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις σε διάφορα σημεία, όπως στα καθίσματα, πόρτες, ταμπλό και τιμόνι. Επιπλέον, την σπορτίφ εικόνα αναβαθμίζουν με την σειρά τους τα πεντάλ αλουμινίου και τα διάφορα διακοσμητικά της Brabusστον επιλογέα των ταχυτήτων, στα μαρσπιέ και στο χειρόφρενο.

Δείτε ακόμα: Αυτός είναι ο λόγος που μοιάζουν τα Audi μεταξύ τους!

Το Brabus Ultimade 125 εφοδιάζεται με τον turboκινητήρα των 0.9 λτ., ο οποίος από 90 ίππους και 135 Nm ροπής αποδίδει μετά τις αναβαθμίσεις 125 ίππους και 200 Nm ροπής. Το μίνι πυραυλάκι με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα φτάνει τα 170 χλμ./ώρα, ενώ η μεικτή κατανάλωση είναι στα 4,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 102 γρ./χλμ.

 Όσο για την τιμή του, πραγματικά σοκάρει. Η Brabus ζητά το ποσό των 50.300 ευρώ, το οποίο με τους φόρους Γερμανίας φτάνει τις 59.858 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store