Porsche 991 Targa 4 GTS μετατρέπεται σε 911 GT3 RS

Ένα πολύ ιδιαίτερο και μοναδικό project υλοποίησε ο βελτιωτικός οίκος MCChip DKR από την Γερμανία. Πήρε μία Porsche 991 Targa 4 GTS και την μετέτρεψε σε look Porsche 911 GT3 RS. Μία διαδικασία που διήρκεσε αρκετούς μήνες καθώς ξεκίνησε τον Αύγουστο και ολοκληρώθηκε μόλις τώρα και περιελάμβανε τοποθέτηση των γνήσιων προφυλακτήρων, δημιουργία των εγκοπών στα φτερά και τοποθέτηση φαρδύτερων φτερών.

Διαβάστε ακόμα: Βελτιωμένο Toyota GT 86 με τρελό κάμπερ

Μέχρι και τα άκρα έχουν αλλάξει ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν οι μονομπούλονες ζάντες από την Porsche 911 GT3 RS των 20 ιντσών. Το μόνο στοιχείο που ουσιαστικά δεν είναι όμοιο με την κορυφαία 911 είναι η αεροτομή όπου δεν είναι η μεγάλη σταθερή αλλά παρέμεινε η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη της 911 Targa 4 GTS.

Εκτός όμως της εμφάνισης ο οίκος MCChip DKR ασχολήθηκε και με το μηχανολογικό κομμάτι όπου ο κινητήρας των τριών λίτρων έχει αναβαθμιστεί σε stage3 έχοντας 575 ίππους και 675 Nm ροπής όταν τα εργοστασιακά νούμερα της Porsche 991 Targa 4 GTS είναι 450 ίπποι and 550 Nm αντίστοιχα.

Δείτε ακόμα: Βελτιωμένο Nissan GT-R με 740 ίππους από την Wheelsandmore

Επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί τα κεραμικά φρένα της Porsche, νέα εξάτμιση με ρυθμιζόμενο από χειριστήριο ήχο, ρυθμιζόμενη ανάρτηση της KW και ρυθμιζόμενα topmounts.

Get it on Google Play Download on the App Store