Lexus LC Wald: Ιάπωνες βελτιώνουν ιαπωνικό αυτοκίνητο

Το περασμένο καλοκαίρι ο ιαπωνικός βελτιωτικός οίκος Wald International είχε παρουσιάσει σε ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες τα σχέδιά του για την βελτίωση του Lexus LC στην έκδοση 500 και 500h. Πλέον, έξι μήνες μετά μας παρουσιάζει το δημιούργημά του.

Δείτε ακόμη: Hyundai: Δεν ασχολούμαστε με το ρεκόρ στο Nurburgring

Και όπως φαίνεται και από τις εικόνες το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, καθώς το φαρδύ body kit προκαλεί από όποια γωνία και αν κοιτάξεις το αυτοκίνητο.

Φυσικά το Lexus LC 500 δεν είναι από τα μοντέλα που περνούν απαρατήρητα, παρόλα αυτά ο Wald International τόνισε τα σημεία του, φαρδαίνοντας τα φτερά του και αυξάνοντας παράλληλα το μετατρόχιό του για να τα «γεμίσει» μαζί φυσικά με τους τροχούς των 22 ιντσών.

Διαβάστε επίσης: Πόσα άλογα αποδίδει το νέο Honda Civic Type R με απλή αμόλυβδη;

Οι προφυλακτήρες είναι ανασχεδιασμένοι, έχουν τοποθετηθεί πλευρικά σπόιλερ, διακριτική αεροτομή πίσω και αεροδυναμικός διαχύτης. Δεδομένο είναι πως όποιος προχωρήσει σε μια τέτοια μετατροπή θα πρέπει να έχει φροντίσει για μια ανάρτηση που θα χαμηλώνει το αμάξωμα και μία εξάτμιση η οποία διατίθεται και από τον οίκο Wald International για όποιον δεν θέλει να ψάχνει…


Get it on Google Play Download on the App Store