BMW M4 DTM Champion Edition με 517 ίππους και αναβαθμίσεις

Για τον εορτασμό της κατάκτησης του πρωταθλήματος DTM, η BMW είχε λανσάρει τον Οκτώβριο του 2014 την περιορισμένης παραγωγής (μόλις 23 οχήματα) M4 DTM Champion Edition. Η συλλεκτική αυτή M4 ξεχωρίζει από το λευκό Alpine White χρώμα με μαύρη επένδυση στο καπό εμπρός – πίσω με τις 5 λεπτές ρίγες, την οροφή από ανθρακόνημα, το εμπρός σπόιλερ, την πίσω αεροτομή, το διαχύτη και τους καθρέπτες επίσης από ανθρακόνημα, τις 19άρες μαύρες ζάντες, το πορτοκαλί περίγραμμα στη μαύρη μάσκα, τον αριθμό 23 στις πόρτες και τη σημαία με το λογότυπο «DTM Champion 2014» στα πίσω παράθυρα.

Στο εσωτερικό της ειδική αυτής έκδοσης της M4 διακρίνονται οι επενδύσεις από ανθρακόνημα, στο ταμπλό υπάρχει η υπογραφή του Marco Wittmann, στα μασπιέ έχουν προστεθεί διακοσμητικά M4, το τιμόνι και το χειρόφρενο είναι επενδυμένα με αλκαντάρα κ.λπ.

Μία από αυτές τις λίγες M4 αναβάθμισε περεταίρω η TVW Car Design ανεβάζοντας την ισχύ στους 517 ίππους και 700 Nm ροπής, έναντι 431 και 550 Nm ροπής της εργοστασιακής. Η αύξηση της ισχύος προήλθε μέσω επαναπρογραμματισμού του εγκεφάλου, τοποθέτησης νέου φίλτρου αέρα εισαγωγής και συστήματος εξάτμισης της Akrapovic. Επιπλέον, τοποθετήθηκαν νέες 20άρες ζάντες και ρυθμιζόμενα σε ύψος ελατήρια.


Get it on Google Play Download on the App Store