BMW M6 Gran Coupe με carbon αεροδυναμικό κιτ

Η BMW M6 Gran Coupe συγκαταλέγεται μεταξύ των μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού μεγάλων, πολυτελών και σπορ 4θυρων κουπέ που μπορεί να αγοράσει κάποιος αρκετά ευκατάστατος οικονομικά (κοστίζει στην χώρα μας 214.250 ευρώ). Για όσους λοιπόν αναζητούν ακόμα πιο δυναμική εξωτερική εμφάνιση, η αμερικάνικη εταιρεία ENLAES δημιούργησε ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο το αεροδυναμικό bodykit από ανθρακόνημα.

Το κιτ EGT6 περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ (2 κομμάτια), ένθετα στα μασπιέ με το χαρακτηριστικό πτερύγιο και διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα (3 κομμάτια). Επιπλέον, η εικονιζόμενη M6 Gran Coupe εφοδιάζεται με διακριτική αεροτομή στο τελείωμα της οροφής, σπόιλερ στο πίσω καπό και με ανθρακί ζάντες διαστάσεων 21×9 εμπρός και 21×12.5 πίσω.

Μηχανικά δεν έχουν γίνει αλλαγές και τροφοδοτείται με τον V8 TwinPower Turbo κινητήρα των 4.4 λτ. απόδοσης 560 ίππων και 680 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το αυτοκίνητο στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα. Πριν από λίγους μήνες, η BMW παρουσίασε και την ισχυρότερη M6 Gran Coupe Competition Package με ανεβασμένη απόδοση στους 600 ίππους και 700 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store