“Μεταμορφωμένη” Mercedes GLE Coupe για τον Terminator!

Τις πρώτες φωτογραφίες της CLR G 800 παρουσίασε η γερμανική εταιρία βελτιώσεων Lumma Design πριν την πρεμιέρα, που θα γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Βασισμένη στη Mercedes GLE Coupe, η CLR G 800 “φοράει” ένα πολύ επιθετικό και μάλλον υπερβολικό, έως αμφιβόλου αισθητικής body kit. Αυτό περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά με αεραγωγούς στα μπροστινά, νέα μάσκα, αεραγωγούς στις πίσω πόρτες και προσθήκες στα μασπιέ.

Επιπλέον η “μεταμορφωμένη” Mercedes GLE Coupe εφοδιάζεται με πολλά αεροδυναμικά βοηθήματα, κάποια από τα οποία είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα, όπως και το μεγάλο εμπρός καπό. Οι θηριώδεις τροχοί έχουν διάμετρο 24 ιντσών, ενώ αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση με ανοξείδωτες μαύρες απολήξεις. Για το εσωτερικό, οι εν δυνάμει και με ιδιαίτερα γούστα πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν επενδύσεις διαφόρων τύπων, υλικών και χρωμάτων.

Η Lumma Design εξελίσσει και άλλα αξεσουάρ για τη Mercedes GLE εκτός των αισθητικών επεμβάσεων, περιλαμβάνοντας και πακέτο μηχανικής αναβάθμισης με αποδόσεις που θα φτάνουν τους 650 ίππους.


Get it on Google Play Download on the App Store