Θεϊκή Alfa Romeo 4C με πολλές βελτιώσεις

Η Alfa Romeo Giulia μπορεί να έχει κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας αυτές τις μέρες, ωστόσο η 4C παραμένει σαγηνευτική και συναρπάζει κάθε φορά που τη βλέπουμε. Και μπορεί να γίνει ακόμα πιο σπορ και δυναμική μέσω βελτιώσεων, όπως είναι η συγκεκριμένη, την οποία έχει αναβαθμίσει εξωτερικά, στο εσωτερικό και σε απόδοση η Zender.

Εξωτερικά την πιο αγριεμένη εμφάνιση της Alfa Romeo 4C ενισχύουν πολλά νέα τμήματα από ανθρακόνημα, τα οποία παράλληλα μειώνουν κατά 15 κιλά το συνολικό της βάρος (880 κιλά από 895). Στο αμάξωμα έχει τοποθετηθεί νέος προφυλακτήρας, διαχύτης πίσω, ένθετα στα μαρσπιέ, αεροδυναμικά βοηθήματα, καθρέπτες, οροφή και κάλυμμα κινητήρα. Στο εκπληκτικό εσωτερικό υπάρχουν χειροποίητες επενδύσεις από αλκαντάρα και τιμόνι από ανθρακόνημα με paddles.

Αναβάθμιση έχει δεχτεί και το λογισμικό του 1750 TBi κινητήρα, με απόδοση 275 ίππων και 400 Nm ροπής (από 240 hp και 350 Nm), ο οποίος επιταχύνει το ελαφρύ αμάξωμα στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 265 χλμ./ώρα (από 4,5 δλ. και 258 χλμ./ώρα). Η αναλογία ισχύος/βάρος μειώθηκε στα 3,20 κιλά/ίππο, έναντι 3,73 κιλά/ίππο της εργοστασιακής.

Get it on Google Play Download on the App Store