Αναβαθμισμένη Mercedes GLA 45 AMG με 446 ίππους

Ο βελτιωτής VÄTH παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα αναβάθμισης για τη μικρομεσαία crossover Mercedes GLA 45 AMG, προσφέροντάς της ακόμα υψηλότερες επιδόσεις – αποδόσεις και πιο δυναμικά χαρακτηριστικά. Κάτω από το μυώδες καπό της φιλοξενείται ο πανίσχυρος 2λιτρος turbo κινητήρας εργοστασιακής απόδοσης 360 ίππων και 450 Nm ροπής, ο οποίος στο πρώτο στάδιο της μετατροπής V45 φτάνει τους 395 ίππους και 485 Nm ροπής, επιτρέποντας στο αυτοκίνητο να φτάσει τα 280 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.

Παράλληλα προσφέρεται και το ενισχυμένο πακέτο V45RS με απόδοση στους 446 ίππους και 539 Nm ροπής από το 2.0 λτ. μοτέρ. Επιταχύνσεις δεν αναφέρονται, ωστόσο ειδικά με τους 446 ίππους, τα 0-100 χλμ./ώρα θα επιτυγχάνονται κοντά στα 4 δευτερόλεπτα (4,8 δλ. χωρίς τη μετατροπή).

Αλλαγές έχει κάνει VÄTH  και στο αμάξωμα, όπως είναι η τοποθέτηση νέων ζαντών αλουμινίου 20 ιντσών και η προσθήκη εμπρός σπόιλερ, πίσω διαχύτη και αεροτομής με όψη ανθρακονήματος. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ακόμα τα ελατήρια χαμηλώματος των 30 χιλιοστών. Για το εσωτερικό τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν νέα δερμάτινη επένδυση στο τιμόνι, διακοσμητικά ανθρακονήματος ή ξύλου, αλουμινένια πεντάλ και βελούδινα πατάκια.


Get it on Google Play Download on the App Store