Μετατροπή BMW X6 M με 650 ίππους από την AC Schnitzer

Η νέα BMW X6 M είναι από τα ισχυρότερα και ταχύτερα SUV ή SAC κατά τη BMW (Sports Activity Coupe) που κυκλοφορούν, αφού ο V8 4.4 λτ. M TwinPower Turbo κινητήρας των 575 ίππων και 750 Nm ροπής, επιταχύνει το βαρύ αμάξωμα των 2.265 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα.

Για όσους λοιπόν αναζητούν παραπάνω ίππους, ο γνωστός βελτιωτής AC Schnitzer προσφέρει το κιτ αναβάθμισης στους 650 ίππους. Για την ροπή δεν αναφέρεται νούμερο, ωστόσο μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα ξεπερνά τα 800 Nm, με το δεδομένο ότι η AC Schnitzer δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αύξηση της ροπής, προκειμένου ο οδηγός να νιώθει την πίεση στο σώμα του από το τράβηγμα του κινητήρα. Η αναβάθμιση συνοδεύεται από 2ετή εγγύηση ή 60.000 χλμ. για την X6 M και τα M μοντέλα γενικότερα, ενώ για τα υπόλοιπα η εγγύηση που δίνεται αυξάνεται στις 100.000 χλμ.

Εκτός από την «ενίσχυση» του κινητήρα, η AC Schnitzer προσφέρει νέο σύστημα εξάτμισης για πιο σπορτίφ ήχο (βλ. παρακάτω βίντεο), με απολήξεις χρωμίου, μαύρες ή carbon. Επιπλέον διατίθενται ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, ελατήρια χαμηλώματος, αεροδυναμικά βοηθήματα για το αμάξωμα, πολλά σχέδια ζαντών αλουμινίου και διάφορα αξεσουάρ, αναλόγως των διαθέσιμων χρημάτων.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο και τον ήχο της βελτιωμένης BMW X6 M:


Get it on Google Play Download on the App Store