Αγριεμένο Fiat Fullback (+video)

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη η δημοτικότητα των pickup αυξάνεται διαρκώς. Κάτι που στην χώρα μας δεν ισχύει, αφού η ιδιαίτερη νομοθεσία τα περιορίζει. Παρόλα αυτά, το Fiat Fullback διατίθεται κανονικά και στην ελληνική αγορά.

Δείτε ακόμη: Νέο Fiat Fullback Cross με έκπτωση 3.500 ευρώ

Το ιταλικό διπλοκάμπινο, βασισμένο στο Mitsubishi L200 όπως είναι γνωστό, αυτή τη φορά θα το δούμε σε μία βελτιωμένη έκδοση η οποία είναι δημιούργημα του βελτιωτικού οίκου Pickup Design, που φημίζεται για τις επεμβάσεις του σε διάφορα μοντέλα pickup (εξ ου και η ονομασία του).

Στη συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, έχει τοποθετήσει αρκετά καλούδια στο Fiat Fullback κάνοντάς το ακόμη πιο επιθετικό εμφανισιακά. Ο προφυλακτήρας εμπρός είναι αλλαγμένος και έχει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, η μάσκα είναι ανασχεδιασμένη και περιβάλλονται σε αυτή και τα φώτα, το καπό έχει μεγάλη εισαγωγή αέρα και στα φτερά υπάρχουν πλαστικά προστατευτικά. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί νέος προφυλακτήρας, ενώ στην πόρτα της καρότσας υπάρχει αεροτομή και περιμετρικά των φώτων πλαστικό κάλυμμα.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Fiat Fullback Double Cab 2.4 diesel

Στην οροφή έχει τοποθετηθεί μπάρα LED, οι ζάντες αλουμινίου είναι 18 ιντσών σε μαύρο χρώμα με κίτρινο περίγραμμα και off road ελαστικά, ενώ το αμάξωμα στολίζουν και διάφορα αυτοκόλλητα. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό του Fiat Fullback από τον Pickup Design. Το σαλόνι πλέον είναι δερμάτινο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα πάνελ των θυρών και στο τιμόνι δεσπόζει το σήμα του βελτιωτή. Τα πατάκια είναι και αυτά αλλαγμένα.

Get it on Google Play Download on the App Store