Απίστευτο «πρήξιμο» για Ford Mustang Shelby Super Snake!

Είναι που είναι σκέτη κακία, η Ford Mustang Shelby Super Snake με αυτό το bodykit έχει γίνει ακόμα περισσότερο εξωπραγματική! Βέβαια χωρίς να θέλουμε να σας προσγειώσουμε απότομα, αυτό το «κοστούμι» είναι ψηφιακό προς το παρόν, μιας και οι εικόνες είναι ψηφιακά επεξεργασμένες από τον οίκο HugoSilva Designs.

Δείτε ακόμα: Απόκοσμη Ford Mustang 1.400 ίππων! (+video)

Βέβαια μερικά χρόνια πίσω, τότε που ο κλάδος της βελτίωσης και δη του πολυεστέρα, ήταν στα πάνω του, αυτό το project θα είχε ήδη πάρει σάρκα κι οστά! Για όσους δεν γνωρίζουν, η έκδοση Super Snake είναι διαθέσιμη από τη Ford και κινείται από τον 5λιτρο V8 κινητήρα. Αυτός αποδίδει από το εργοστάσιο 720 ίππους, ενώ με μια αναβάθμιση φτάνει έως τους 836 ίππους!

Δείτε ακόμη: Το πιο «κακό» Audi που κυκλοφορεί!

O δημιουργός των ψηφιακών εικόνων, έχει φουσκώσει αρκετά το αμάξωμα, τόσο εμπρός, όσο και πίσω, ενώ και οι τροχοί έχουν έρθει προς τα έξω. Ειδικά τα εμπρός φτερά εντυπωσιάζουν και με τους αεραγωγούς που υπάρχουν στο πάνω μέρος τους. Το εμπρόσθιο τμήμα είναι εξαιρετικά αιχμηρό, με πλήθος ανοιγμάτων ενώ στο κατώτερο σημείο υπάρχει το εμπρός splitter που σχεδόν γλύφει την άσφαλτο. Εξίσου περιποιημένο είναι και το καπό το οποίο έχει πρηστεί κι αυτό, ενώ υπάρχουν δύο έξτρα εισαγωγές αέρα.

Διαβάστε επίσης: Τράκαρε τη Mustang του μπαμπά στο γκαράζ (+video)

Λιγότερο εκκεντρικό είναι το πίσω μέρος της Mustang. Εκεί διακρίνεται μια τεράστια αεροτομή με δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της. Τέλος διακρίνονται δύο οβάλ εξατμίσεις αλλά κι ένας απλός διαχύτης. Ίσως ο σχεδιαστής να βγάλει και 2η έκδοση, η οποία θα έχει πιο… εμφατικά οπίσθια για την θεσπέσια Mustang!

Get it on Google Play Download on the App Store