Η Irmscher βελτιώνει το Opel Insignia GSi

Ο βελτιωτικός οίκος Irmscher βελτιώνει την κορυφαία έκδοση του Opel Insignia GSi δίνοντας του επιπλέον 20 ίππους, αλλά και μια άκρως δυναμική εμφάνιση. Στο εμπρόσθιο μέρος ξεχωρίζει η δυναμική μάσκα που φέρει αρκετές διακοσμητικές επενδύσεις από ανοξείδωτο ατσάλι ή ίνες άνθρακα καθώς και πολλά νέα στοιχεία.

Δείτε ακόμη: Ιδού το ηλεκτρικό Opel Corsa-e και επίσημα!

Οι μηχανικοί της Irmscher φρόντισαν να βελτιώσουν και τα «πατούμενα» του Insignia, προσφέροντας το βελτιωτικό πακέτο με δυο διαφορετικά σχέδια ζαντών, το Heli Star και το Evo Star, με διάσταση 20 ιντσών και για τα δύο σχέδια. Βελτιωμένο είναι και το στήσιμο του Insignia GSi, με την ανάρτηση να έχει χαμηλώσει κατά 30 χλστ.

Διαβάστε επίσης: Νέο plug-in υβριδικό Opel Grandland X με 300 άλογα!

Για την καμπίνα δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε εικόνες, με την Irmscher να αναφέρει ότι υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, αλλά και ανοξείδωτες επενδύσεις στα μαρσπιέ, που έχουν τα λογότυπα Irmscher.

Μηχανικά τώρα, το 2λιτρο μοτέρ βενζίνης έχει αποκτήσει 20 επιπλέον άλογα, με την τελική ιπποδύναμη να αγγίζει πλέον τους 280 ίππους. Νούμερο που σίγουρα δεν θα βάζει φωτιά στην άσφαλτο, αλλά ζωντανεύει τις επιδόσεις του μεσαίου γερμανικού μοντέλου. Το εργοστασιακό Insignia GSi με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λτ. 260 ίππων και 400 Nm ροπής προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δλ. και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store