Νέα εταιρεία βελτιώσεων για τα Volkswagen

Tα προηγούμενα χρόνια είχαμε δει άπειρα βελτιωμένα Ford από τα χεράκια των μηχανικών της Mountune. Τώρα όμως θα βελτιώνει και μοντέλα της μάρκας VW, μέσω της Μ52, που αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την fifteen 52.

Θέλοντας να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο πελατειακό κοινό ο βελτιωτικός οίκος από τη Βρετανία δημιουργεί ένα νέο brand, που θα ειδικεύεται σε βελτιώσεις των μοντέλων της VW.

Δείτε ακόμη: 400 άλογα για το Ford Focus RS της Mountune

To νέο brand λοιπόν που ονομάζεται Μ52, προσφέρει βελτιωτικά πακέτα για τα Golf GTI, αλλά και το Golf R. Όσοι τα επιλέξουν να γνωρίζουν ότι ο εγκέφαλος των μοντέλων επαναπρογραμματίζεται, ενώ τοποθετείται κι ένα νέο kit εισαγωγής, ώστε ο φρέσκος αέρας να μπαίνει απρόσκοπτα στο θάλαμο καύσης. Η Μ52 έχει φροντίσει να βελτιώσει και το λογισμικό των DSG κιβωτίων, με νέο πρόγραμμα (για ταχύτερες αλλαγές) το οποίο παρέχεται δωρεάν στους ιδιοκτήτες των μοντέλων που εξοπλίζονται με τέτοιο τύπο κιβωτίου.

Διαβάστε επίσης: Ford Focus RS με 400 ίππους από τη Mountune

Να αναφέρουμε ότι το Golf GTI με την τοποθέτηση του πρώτο σταδίου βελτίωσης θα έχει δύναμη 306 ίππων και 475 Nm ροπής, με τα 0-100 χλμ./ώρα να τα κάνει σε λιγότερο από 5,4 δευτερόλεπτα. Αντίστοιχα το Golf R θα έχει 355 ίππους με 500 Nm ροπής, όπου η διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα θα ολοκληρώνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα.

Μάλιστα το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτεται από εγγύηση ενός έτους ή 20.000 χλμ.


Get it on Google Play Download on the App Store