Hot or not αυτή η φορτωμένη BMW M4 Cabrio;

Η BMW M4 Cabrio είναι σε θέση να προσφέρει πολύ… αεράτες βόλτες στον οδηγό και τους υπόλοιπους επιβάτες της και σίγουρα πολλοί θα ήταν αυτοί που θα ήθελαν να την έχουν στην κατοχή τους ή έστω να την οδηγήσουν. Κάτω από το μυώδες εμπρός καπό της φιλοξενείται το πανίσχυρο 6κυλινδρο 3λιτρο TwinPower Turbo μηχανικό σύνολο απόδοσης 431 ίππων και 550 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει το βαρύ «ανοιχτό» αμάξωμα των 1,8 τόνων από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμη: Τι θα λέγατε για ένα νέο Abarth Tipo;

Η συγκεκριμένη όμως BMW M4 Cabrio που βρίσκεται στην έκθεση της BMW Abu Dhabi Motors είναι σίγουρα πολύ διαφορετική από μια εργοστασιακή, αφού είναι φορτωμένη με πάρα πολλά αξεσουάρ. Εξωτερικά η κίτρινη αυτή M4 Cabrio φοράει body kit της AC Schnitzer, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα αεροδυναμικά βοηθήματα στους προφυλακτήρες και στα μαρσπιέ, συν την αεροτομή στο πίσω καπό.

Επιπλέον, διαθέτει εμπρός καπό από τη M4 GTS, ένθετα στα μαρσπιέ της M Performance και σύστημα εξάτμισης AC Schnitzer. Μια ακόμα λεπτομέρεια είναι οι αμφιβόλου αισθητικής ζάντες με χρώμα ίδιο με το κίτρινο του αμαξώματος. Στο εσωτερικό οι επεμβάσεις είναι σχετικά πιο διακριτικές και περιορίζονται στα κίτρινα διακοσμητικά και στις ίδιας απόχρωσης ραφές των δερμάτινων επενδύσεων.

Δείτε ακόμη: Mitsubishi Lancer Ralliart έγινε αγνώριστο! (+video)

Τελικά, σας αρέσει έτσι όπως είναι με όλα αυτά τα αξεσουάρ ή θα την προτιμούσατε όπως βγαίνει από το εργοστάσιο;

Get it on Google Play Download on the App Store