Η TRD «αγρίεψε» το νέο SUV Toyota Raize

Το νέο μικρό SUV Toyota Raize που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες, εμφανίζεται τώρα με πιο αγριεμένη εμφάνιση μέσω του bodykit που σχεδίασε ειδικά για το μοντέλο, η Toyota Racing Development (TRD).

Δείτε ακόμη: Οι επιδόσεις του νέου Toyota C-HR Hybrid 184 PS

Οι αλλαγές και οι προσθήκες στο αμάξωμα του Raize TRD είναι πολλές και αφορούν την προσθήκη διαφόρων αεροδυναμικών βοηθημάτων. Στο εμπρός τμήμα έχει τοποθετηθεί πρόσθετη επένδυση στη μάσκα και σπόιλερ στον προφυλακτήρα με διχρωμία. Αντίστοιχα οι ποδιές στα μαρσπιέ είναι δίχρωμες, όπως και στο πίσω σπόιλερ χαμηλά στον προφυλακτήρα με το διαχύτη. Επιπλέον, έχουν προστεθεί αυτοκόλλητες ταινίες στα πλαϊνά και στο τελείωμα της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Εκτός από το αισθητικό κομμάτι, άλλες προσθήκες ή αλλαγές δεν έχουν γίνει στο Toyota Raize, το οποίο έχει μήκος 3.995 χλστ., πλάτος 1.695 χλστ., ύψος 1.620 χλστ. και μεταξόνιο 2.525 χλστ.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του νέου Toyota C-HR στην Ελλάδα

Το Toyota Raize τροφοδοτείται με ένα 3κύλινδρο 1.0 λτ. turbo μηχανικό σύνολο ισχύος 98 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με 140 Nm ροπής μεταξύ 2.400-4.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο D-CVT (Dual mode Continuously Variable Transmission) και επιτυγχάνει μεικτή κατανάλωση 5,4 λτ./100 χλμ. το 2κίνητο μοντέλο και 5,7 λτ./100 χλμ. το 4κίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store