Land Rover Defender με καρδιά από Corvette!

Η αμερικάνικη εταιρεία βελτιώσεων Himalaya έχει μια μεγάλη αγάπη στα προηγούμενα Land Rover Defender, τα οποία και αναβαθμίζει όσο δεν πάει!

Όπως το εικονιζόμενο, το οποίο έχει μοτέρ από Corvette, το LS3, που για την περίσταση αποδίδει 525 ίππους και 671 Nm ροπής!

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το νέο Land Rover Defender στην Ελλάδα;

Το εικονιζόμενο μοντέλο είναι το 110 Crew Cab, ξεχωρίζει με τον δυναμισμό του και σαφέστατα με τις εκτός δρόμου ικανότητες του. Αυτές τονίζονται εξωτερικά από τα τρακτερωτά ελαστικά και τις προστατευτικές μπάρες.

Πέρα από την τοποθέτηση του ισχυρού κινητήρα, υπάρχει ένα νέο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου. Αυτό είναι εξαιρετικά μονωμένο, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα νερό ή λάσπη να εισέλθει στο θάλαμο καύσης. Η τόση δύναμη θέλει και καλά φρένα, για αυτό έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτερα δισκόφρενα της Wilwood με τετραπίστονες δαγκάνες. Τέλος, το «στήσιμο» ολοκληρώνεται με την ανάρτηση της FOX.

Διαβάστε επίσης: Γιατί έχει «ψεύτικη» κολώνα το Land Rover Defender;

Περιποιημένο είναι όμως και το εσωτερικό, όπου έχει τοποθετηθεί νέο σύστημα κλιματισμού, δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, τιμόνι της Momo, καθώς και ένας σύγχρονος πίνακας οργάνων. Για την ψυχαγωγία των επιβατών υπάρχει infotainment με οθόνη αφής της Alpine. Σύμφωνα μάλιστα με τις αναφορές των μηχανικών, βελτιωμένη είναι κι η ηχομόνωση ώστε η προσφερόμενη άνεση να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Δείτε ακόμα: Αυτό το Land Rover Defender σας πάει παντού!

Βέβαια όλα σε αυτή τη ζωή έχουν κι ένα τίμημα. Αν το βρήκατε ενδιαφέρον το εν λόγω Land Rover Defender να γνωρίζετε ότι θα πρέπει να καταβάλετε 225.000 ευρώ αν θέλετε να το αποκτήσετε! Κατά πολύ ακριβότερο από μια Lamborghini Urus ή μια Bentley Bentayga και πολλά ακόμα μοντέλα!

Get it on Google Play Download on the App Store