Νέο Ford Transit με αγωνιστική στολή!

Η Ford σε συνεργασία με την M-Sport Ford Works Rally Team δημιούργησαν το νέο MS-RT Transit Custom, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το μηχανοκίνητο αθλητισμό και φέρει πάρα πολλές μετατροπές σε σχέση με ένα απλό Transit.

Δείτε ακόμη: Έρχεται το τέλος των φρένων που ξέραμε

Γεγονός που γίνεται άμεσα ορατό από την πρώτη κιόλας ματιά, αφού το αμάξωμά του έχει δεχτεί πολλές επεμβάσεις και προσθήκες. Τη δυναμική του εμφάνιση ενισχύουν διάφορα στοιχεία, όπως είναι οι νέοι προφυλακτήρες, το σπόιλερ εμπρός, οι προσθήκες γύρω από τους θόλους των τροχών και στα μαρσπιέ, ο διαχύτης πίσω και η αεροτομή στο τελείωμα της οροφής,. Όλα αυτά τα τμήματα είναι χειροποίητα και κατασκευάζονται από την MS-RT στο εργοστάσιο του Πόντιπουλ, Αγγλία. Επιπλέον, εφοδιάζεται με νέο διπλό σύστημα εξάτμισης, με ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών της OZ και με ελατήρια χαμηλώματος της Eibach. Ο συνδυασμός αυτός βελτιώνει την οδική συμπεριφορά και την αμεσότητα στις εντολές του οδηγού, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί το ωφέλιμο φορτίο.

Στο εσωτερικό την σπορ εικόνα του αναβαθμίζουν οι χειροποίητες από την MS-RT επενδύσεις δέρματος νάπα στα καθίσματα, το μικρής διαμέτρου επίπεδο στο κάτω μέρος του τιμόνι και τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα.

Την κίνηση του βελτιωμένου Ford Transit αναλαμβάνει ο νέος ντίζελ 2.0 λτ. TCDi EcoBlue των 170 ίππων και 405 Nm ροπής, συνδυασμένος με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο 6άρι. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών αμαξωμάτων, όπως 2θέσιο panel van, 3θέσιο panel van, 5θέσιο διπλοκάμπινο και 6θέσιο διπλοκάμπινο.

Δείτε ακόμη: Πως «μπουκώνει» γρήγορα ένας ντίζελ κινητήρας;

Οι τιμές του MS-RT Transit Custom ξεκινούν στην Αγγλία από τις 32.995 λίρες (37.500 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store