Nissan Juke παντός καιρού και εδάφους

Tα crossover, ειδικά αυτά των μικρότερων κατηγοριών, έχουν τη φήμη πως «λιγοψυχούν» όταν παρουσιαστεί μπροστά τους οποιοδήποτε έδαφος διαφορετικό της ασφάλτου. Δεν είναι εντελώς ψέμματα, αλλά δεν αντιπροσωπεύει την πάσα αλήθεια. Η οποία αναφέρει πως αν ο οδηγός ξέρει τι να κάνει και πώς να χρησιμοποιήσει τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, ένα σύγχρονο crossover θα πάει αρκετά πιο μακριά από όσο το περιμένει κανείς.

Δείτε ακόμα: Η τρομακτική διαφορά που κάνει η έλλειψη ESP (+video)

Βέβαια όταν είναι σαν το συγκεκριμένο Nissan Juke, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία από την πρώτη ματιά. Τα θηριώδη off road ελαστικά, η νέα ανάρτηση που προσφέρει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, τα πλαϊνά προστατευτικά στους θόλους των τροχών και οι προβολείς στην οροφή ξεκαθαρίζουν μονομιάς το τοπίο σχετικά με τους προσανατολισμούς του μικρού Ιάπωνα. Η εταιρία που το ετοίμασε, ονόματι Autobot Autoworks, δεν ανακοινώνει στοιχεία αναφορικά με τις γωνίες προσέγγισης-ράμπας-διαφυγής, ούτε αναφέρει αν υπάρχουν βελτιώσεις κάτω από το καπό. Αρκείται στην υπόσχεση/προειδοποίηση πως «το Juke είναι ό,τι πιο ζόρικο κυκλοφορεί στα κυβικά του-και όχι μόνο».

Διαβάστε επίσης: Πόσο καλά ξέρεις να κινείσαι εκτός δρόμου;

Να υπενθυμίσουμε πως το Juke δεν διατίθεται πλέον στις αγορές της αμερικανικής ηπείρου,  καθώς έχει αντικατασταθεί από το Kicks ενώ ο αντικαταστάτης του βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη και αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2019.

{loadposition srp}

Get it on Google Play Download on the App Store