Η πιο σπορ Bentley Flying Spur W12 S των 635 ίππων!

Το νέο κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Flying Spur παρουσίασε η Bentley, που συνδυάζει την απόλυτη πολυτέλεια και ανέσεις με υψηλές αποδόσεις και επιδόσεις. Πρόκειται για την πληθωρική και επιβλητική σε όλα της Flying Spur W12 S, η οποία παράλληλα αποτελεί την πρώτη Bentley που ξεπερνά σε τελική ταχύτητα τα 200 μ.α.ω. και προσφέρει τα πιο σπορ χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά, την κίνηση της Flying Spur W12 S αναλαμβάνει το 6.0 λτ. twin-turbo W12 μηχανικό σύνολο ισχύος 635 ίππων και 820 Nm ροπής, διαθέσιμης από τις μόλις 2.000 σ.α.λ. Το μεγάλο σεντάν επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα. Η κίνηση περνάει σε όλους τους τροχούς σε ποσοστό 40:60 εμπρός – πίσω, εξασφαλίζοντας έτσι την απαραίτητη πρόσφυση σε όλους τους δρόμους και τις καιρικές συνθήκες.

Παράλληλα, η κορυφαία Flying Spur διαθέτει βελτιωμένη οδική συμπεριφορά για καλύτερη πρόσφυση, καθώς και προαιρετικά κεραμικά δισκόφρενα με κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες.

Φυσικά, έχουν γίνει και οι απαραίτητες αισθητικές αλλαγές που τονίζουν το πιο σπορ προφίλ της σε σχέση με τα άλλα μοντέλα της γκάμας. Εξωτερικά ξεχωρίζουν η μαύρη μάσκα, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, οι μαύροι καθρέπτες και τα μαύρα πλαίσια γύρω από τα παράθυρα. Σκουρόχρωμες είναι και οι μεγάλης διαμέτρου ζάντες των 21 ιντσών  με 7 ή 5 ακτίνες.

Στο εσωτερικό της κορυφαίας Flying Spur W12 S κυριαρχούν οι χειροποίητες δερμάτινες επενδύσεις σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες, οι επενδύσεις από ανθρακόνημα και το τριάκτινο σπορ τιμόνι. Παράλληλα μια οθόνη αφής στην πίσω κεντρική κονσόλα επιτρέπει στους επιβάτες τον έλεγχο του κλιματισμού, της ψυχαγωγίας, των ρυθμίσεων των καθισμάτων, ενώ διαθέτει ακόμα και WiFi hotspot.

Get it on Google Play Download on the App Store