«Μαύρα μαντάτα» για την Bentley Continental GT

Η Bentley ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας Continental GT V8 S Black Edition (Μαύρη Έκδοση) η οποία αφορά τόσο το Coupe όσο και το Cabrio αμάξωμα του μοντέλου. Σκοπός της συγκεκριμένης έκδοσης είναι να τονώσει τον δυναμικό χαρακτήρα του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου.

Οι εκδόσεις Black Edition λοιπόν διαθέτουν μαύρες λεπτομέρειες τόσο στο αμάξωμα, το οποίο διατίθεται στα χρώματα Beluga, St James’ Red, Hallmark και Cyber Yellow, όσο και στο εσωτερικό, ενώ συνοδεύονται από ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών σε μαύρο χρώμα.

Δείτε επίσης: Νέα Lamborghini Aventador S με 740 άλογα και τετραδιεύθυνση

Κάτω από το καπό της Bentley Continental GT V8 S Black Edition βρίσκεται ο 4.0 λτ. V8 κινητήρας twin-turbo, που αποδίδει 528 ίππους και ροπή 680 Nm, ενώ συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση μεταφέρεται και μέσα στην καμπίνα με καθίσματα GT Design της Mulliner και με την επένδυση οροφής που ακολουθεί τις χρωματικές επιλογές του αμαξώματος.

Μάλιστα διατίθεται και το πακέτο Mulliner Driving, το οποίο αφορά το εσωτερικό της Bentley και εκτός από τις μαύρες γυαλιστερές ενθέσεις διαθέτει δερμάτινο σαλόνι με ρομβοειδή ραφή.

 

Get it on Google Play Download on the App Store