Το ρολόι στη Bentley Bentayga κοστίζει όσο το αυτοκίνητο!

Το πρώτο SUV της Bentley, η Bentayga, εκτός από το ότι είναι το ακριβότερο και ταχύτερο πολυτελές SUV παραγωγής, διαθέτει και κάποια εξτρά τα οποία κοστίζουν όσο μία ακόμα Bentayga. Το ρολόι – κόσμημα Mulliner Tourbillon της Breitling που βρίσκεται ψηλά στο κέντρο του ταμπλό της Bentley Bentayga στοιχίζει περί τις 150.000 στερλίνες Αγγλίας (205.000 ευρώ), την στιγμή που το αυτοκίνητο (χωρίς αυτό το ρολόι) κοστίζει από 160.200 στερλίνες (220.000 ευρώ).

Κοινώς το αυτοκίνητο με μόνο αυτό το εξτρά κοστίζει 425.000 ευρώ, ενώ μαζί και με άλλα προαιρετικά στοιχεία εξοπλισμού που θα υπάρχουν στην λίστα, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ. Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι η Bentayga λέγεται ότι ξεπούλησε ήδη τον πρώτο χρόνο της παραγωγής της.

Το συγκεκριμένο ρολόι φτιάχτηκε ειδικά για τη Bentayga και σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει «τον πιο πολύπλοκο μηχανισμό ρολογιού». Κάθε 15 λεπτά ολόκληρο το ρολόι περιστρέφεται τρεις φορές, είναι κατασκευασμένο από ατόφιο χρυσάφι και σε ροζ ή λευκό χρυσό, ενώ οι δείκτες της ώρας στην πλάκα είναι διακοσμημένες με οκτώ διαμάντια.

Get it on Google Play Download on the App Store