Bentley Mulsanne ανανεωμένη και ακόμα μεγαλύτερη!

Η Bentley Motors παρουσιάζει τη ανανεωμένη Mulsanne, η οποία περιλαμβάνει και την έκδοση Mulsanne Extended Wheelbase (μακρύ μεταξόνιο), μαζί με τις Mulsanne και Mulsanne Speed. Το υπερπολυτελές Βρετανικό αυτοκίνητο διαθέτει ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω άκρο με νέα φτερά, μάσκα, καπό, φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες.

Στο εσωτερικό, όπου χρειάζονται περισσότερες από 150 ώρες για την χειροποίητη κατασκευή του και το ντύσιμό του σε κάθε επιφάνεια με ακριβό δέρμα και ξύλινα διακοσμητικά, η πολυτέλεια και οι ανέσεις αγγίζουν την υπερβολή. Επιπλέον, εφοδιάζεται με εντελώς νέο σύστημα infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών και σκληρό δίσκο 60 GB. Στον εξοπλισμό του προστέθηκαν πολλά συστήματα ενεργητικής ασφαλείας για την αποφυγή προσκρούσεων.

Στην ανανεωμένη Mulsanne ο V8 κινητήρας των 6,75 λτ. αποδίδει 512 ίππους και 1.020 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με το αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο τα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε σχεδόν 5,1 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 296 χλμ./ώρα, η κατανάλωση είναι στα 14,6 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 342 γρ.χλμ.  

Η Mulsanne Extended Wheelbase με το μακρύτερο κατά 250 χιλιοστά μεταξόνιο των 3.516 χλστ. (όσο το μήκος ενός μίνι αυτοκινήτου), προσφέρει τις απόλυτες ανέσεις και χλιδή στους πίσω V.I.P. φιλοξενούμενους, όπως είναι -μεταξύ άλλων- και τα υποπόδια αεροπορικού τύπου.

Στην ισχυρότερη Mulsanne Speed ο 6,75 λτ. κινητήρας αποδίδει 537 ίππους και 1.100 Nm ροπής, επιταχύνοντας το μεγάλο και βαρύ αμάξωμα στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα και με την τελική να φτάνει τα 305 χλμ./ώρα. Η αερανάρτηση έχει πιο σπορ ρύθμιση και συνδυάζεται με 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Get it on Google Play Download on the App Store