Όλα τα νέα μοντέλα της BMW για το 2017

Το 2017 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία η BMW θα μας φέρει τουλάχιστον 7 νέα και ανανεωμένα μοντέλα, ανάμεσα στα οποία θα δούμε αρκετά σημαντικά λανσαρίσματα, που περιλαμβάνουν και μοντέλα κατηγοριών πρωτόγνωρων για τη μάρκα.


Αρχικά, με το ξεκίνημα του χρόνου και μέσα στο Φεβρουάριο η BMW θα λανσάρει τη νέα γενιά της Σειρά 5, με την οποία θα στοχεύσει απευθείας στην κορυφή της μεγάλης κατηγορίας. Αμέσως μετά θα παρουσιαστεί και η νέα BMW M5 με περισσότερη δύναμη από κάθε άλλη φορά και για πρώτη φορά τετρακίνηση, ενώ την Άνοιξη θα έρθει η ανανεωμένη γενιά της BMW Σειρά 6.

Πολύ σημαντικά θα είναι τα νέα στα SUV, αφού μέχρι το Φθινόπωρο η BMW θα παρουσιάσει την X7, το μεγαλύτερο SUV της ιστορίας της, ενώ στα τέλη της χρονιάς θα έρθει και η νέα BMW X2, το πρώτο compact crossover-coupe της μάρκας. Εκτός όλων των παραπάνω, η BMW θα λανσάρει επίσης μέσα στο 2017 τις ελαφρώς ανανεωμένες Σειρά 2 και Σειρά 4 (δεν υπάρχουν προς το παρόν εικόνες), κλείνοντας έτσι τα λανσαρίσματά της για τη νέα χρονιά.

Νέα BMW Σειρά 5

Πρώτο λανσάρισμα χρονικά νέου μοντέλου της BMW για το 2017 θα είναι αυτό της καινούργιας γενιάς της Σειρά 5, η οποία θα έρθει το Φεβρουάριο για να κλέψει τις εντυπώσεις με το υψηλό τεχνολογικό της επίπεδο, την κορυφαία της ποιότητα και τους δυναμικούς της κινητήρες… Περισσότερα Εδώ.

Νέα BMW M5

Η νέα γενιά της BMW M5 θα συμπληρώσει τη γκάμα της νέας Σειράς 5 μέσα στην επόμενη χρονιά, με τη νέα κορυφαία μεγάλη BMW να έρχεται για να προσφέρει ακόμη περισσότερη δύναμη και πιο εκρηκτικές επιδόσεις. Έτσι, κάτω από το καπό της θα φωλιάζει… Περισσότερα Εδώ.

BMW X2

Έχοντας παρουσιαστεί ήδη ως πρωτότυπο τον περασμένο Οκτώβριο, η νέα BMW X2 θα ξεκινήσει την παραγωγή της στα τέλη του 2017, εντάσσοντας τη γερμανική εταιρεία για πρώτη φορά στην κατηγορία των compact crossover-coupe μοντέλων. Το νέο μοντέλο βασίζεται… Περισσότερα Εδώ.

BMW X7

Η X7 θα είναι το μεγαλύτερο SUV στην ιστορία της BMW, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2017, τόσο σε 7θέσια έκδοση, όσο και σε μια πιο κουπέ επιλογή με 2+2 θέσεις και πιο δυναμική εμφάνιση. Στο τεχνικό και μηχανικό κομμάτι, η νέα BMW X7 θα βασιστεί πάνω… Περισσότερα Εδώ.

Ανανεωμένη BMW Σειρά 6

Η BMW προχωρά σε μια ανανέωση για όλη τη γκάμα της Σειρά 6 (Coupe, Cabrio και Gran Coupe) εν όψει της νέας χρονιάς, προσφέροντάς την με αναβαθμισμένα στοιχεία από την άνοιξη του 2017. Εξωτερικά, η BMW διαθέτει πλέον σε όλες τις επιλογές το πακέτο M Sport… Περισσότερα Εδώ.


Get it on Google Play Download on the App Store