Έρχεται πιο ισχυρό το BMW i8!

Με επιπλέον ισχύ, αλλά και με περισσότερη αυτονομία κίνησης θα έρθει από την επόμενη χρονιά το supercar BMW i8, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του.


Ουσιαστικά και σε ό,τι έχει να κάνει με την αυτονομία του, η BMW θα προσφέρει στην ανανεωμένη γενιά του i8 μια αναβαθμισμένη μπαταρία, ακριβώς όπως έκανε και στο μικρότερο BMW i3. Σύμφωνα μάλιστα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα αυτή μπαταρία θα αυξήσει κατά 50% την αυτονομία κίνησης του BMW i8, συνδυαστικά πάντα και με τον turboβενζινοκινητήρα του αυτοκινήτου.

Μιλώντας για το μοτέρ, ο 1.500άρης turbo 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας του i8, θα αυξήσει τη δύναμή του αποκτώντας 15 άλογα παραπάνω, ώστε να αυξήσει τη συνδυαστική του ισχύ με τον ηλεκτροκινητήρα στα 377 άλογα και παράλληλα, να βελτιώσει ελαφρώς και τις ήδη πολύ γρήγορες επιδόσεις του i8.

Δείτε ακόμα: BMW i8 VS Dacia 1300 2.0 340 PS Quattro

Στα υπόλοιπα στοιχεία του αυτοκινήτου, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για το εάν θα αλλάξει κάτι και στο πεδίο της εμφάνισης, ωστόσο είναι σίγουρο ότι η BMW θα προσφέρει στο i8 μια νέα ανάρτηση.

Ειδικότερα, η νέα ανάρτηση θα έχει καινούργια αμορτισέρ και ελατήρια, αλλά και ελαφρώς χαμηλότερο ύψος από το έδαφος, κάτι που αναμένεται να τονίσει περαιτέρω τα σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του κουπέ της βαυαρικής φίρμας.


Get it on Google Play Download on the App Store