BMW M3 με 450 PS, χρώμα Ferrari Red και carbon body kit

Ο ντίλερ της BMW στο Αμπού Ντάμπι παρουσιάζει μία ακόμα ειδική παραγγελία σε νέα BMW M3, η οποία φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και διαφέρει σημαντικά από μια νορμάλ Μ3.


Καταρχήν, το κατακόκκινο και υπέρλαμπρο χρώμα Ferrari Red που προέρχεται από τον κατάλογο εξατομίκευσης της μάρκας, σπάνια το βλέπει κανείς σε M3 και φαίνεται ότι της ταιριάζει πολύ. Παράλληλα συνδυάζεται με M Performance Aerodynamic Kit. Αυτό περιλαμβάνει διάφορα τμήματα από ανθρακόνημα, όπως είναι το σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα, τα καλύμματα των καθρεπτών, ο διαχύτης πίσω και η αεροτομή.

Στο εσωτερικό μοναδικά στοιχεία αποτελούν τα κόκκινα διακοσμητικά στο ταμπλό και στις πόρτες και οι κόκκινες ραφές στις μαύρες επενδύσεις στο ταμπλό, πόρτες και καθίσματα.

Δείτε ακόμα: Πως αλλάχτηκε διαλυμένη οροφή σε 3άρα BMW

Για την ενίσχυση των δυναμικών της χαρακτηριστικών εφοδιάζεται ακόμα με σύστημα εξάτμισης της Akrapovic, κεραμικά δισκόφρενα και με πιο σφιχτή ανάρτηση. Βελτιωμένος (από τη BMW) είναι και ο 3.0 λτ. κινητήρας, με απόδοση στους 450 ίππους και 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store