Σπέσιαλ BMW M2 με M Performance Kit και εξάτμιση Akrapovic

Η BMW M2 Coupe αποτελεί ένα ιδιαίτερα δυναμικό μικρομεσαίο σπορ αυτοκίνητο, το οποίο εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τα οδηγικά της χαρακτηριστικά. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια ειδική παραγγελία (στο ντίλερ της BMW στο Αμπού Ντάμπι), η οποία εφοδιάζεται με πολύ ανθρακόνημα και διάφορα ακόμα μοναδικά αξεσουάρ.


Η εικονιζόμενη BMW M2 Coupe εξοπλίζεται με το M Performance Carbon Fiber Aerodynamic Kit, το οποίο περιλαμβάνει διάφορα τμήματα από ανθρακόνημα, όπως είναι τα καλύμματα των καθρεπτών, τα σπόιλερ στον εμπρός προφυλακτήρα και στα μαρσπιέ. Από το εξωτικό αυτό υλικό είναι κατασκευασμένος και ο διαχύτης στον πίσω προφυλακτήρα από την Akrapovic, ενώ συνδυάζεται με σύστημα εξάτμισης από την ίδια μάρκα. Επιπλέον, αυτή η M2 διακρίνεται εξωτερικά από τη μαύρη μάσκα με το λευκό περίγραμμα και τις αγωνιστικές τρίχρωμες λωρίδες.

Δείτε ακόμα: Η BMW ετοιμάζει πιο ισχυρή M2 με 400 άλογα

Το εσωτερικό με το μαύρο δερμάτινο σαλόνι με τις μπλε ραφές εξοπλίζεται με διάφορα αξεσουάρ της M Performance, όπως είναι το τιμόνι, ο επιλογέας των ταχυτήτων, τα διακοσμητικά από ανθρακόνημα και το κάλυμμα του χειροφρένου.

Περεταίρω αλλαγές δεν αναφέρονται, ωστόσο η BMW προσφέρει μέσω της M Performance ανάρτηση με ελατήρια χαμηλώματος 20 χιλιοστών, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και σπορ τακάκια.

Δείτε ακόμα: Πόσες BMW M2 έχουν πωληθεί στην Ελλάδα;

Επιδόσεις δεν αναφέρονται, ωστόσο η νορμάλ BMW M2 με το δυνατό 3λιτρο μοτέρ των 370 ίππων και 450 Nm ροπής προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις, αφού έχει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόνο 4,3 δλ. με το αυτόματο 7τάχυτο κιβώτιο (4,5 δλ. με το 6άρι μηχανικό) και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα (ηλεκτρονικά περιορισμένη).

Get it on Google Play Download on the App Store