BMW 320i Turbo με όραμα το… παρελθόν

Η εικονιζόμενη BMW 320i Turbo δεν είναι δημιούργημα της γερμανικής μάρκας αλλά του ανεξάρτητου σχεδιαστή Monholo Oumar ο οποίος θέλησε μέσω αυτής να μας παρουσιάσει ένα πιθανό μελλοντικό μοντέλο της γερμανικής μάρκας, πιστό στο παρελθόν της.


Όπως βλέπουμε από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που έχει δημιουργήσει ο Oumar, το αυτοκίνητο έχει αμάξωμα αρκετά επιθετικό με μεγάλο ρύγχος εμπρός, φαρδιά φτερά με αεραγωγούς, αεροτομή οροφής, πτέρυγα στο πίσω μέρος, αεροδυναμικό διαχύτη και προφυλακτήρα εμπρός με ενσωματωμένο σπόιλερ.

Δείτε επίσης: BMW M4 σκορπάει πανικό (+video)

Οι εξατμίσεις βγαίνουν στο πλάι του αμαξώματος και το όλο σύνολο θυμίζει αν μη τι άλλο την BMW 3.0 CSL, η οποία ήταν η αγωνιστική εκδοχή της Σειρά 3 Ε21 με 2.0 λτ. τούρμπο μοτέρ (από εκεί προέρχεται και η ονομασία του συγκεκριμένου πρότζεκτ) το οποίο απέδιδε 300 ίππους.

Γνωρίζοντας πως ήδη η BMW έχει παρουσιάσει αρκετά μοντέλα που τιμούν το παρελθόν της σε μορφή Hommage όπως τα M1, 328, 3.0 CSL και 2002, είμαστε σίγουροι πως το σχέδιο του Oumar δεν θα την αφήσει αδιάφορη…

 

Get it on Google Play Download on the App Store