Ανανέωση για τις BMW Σειρά 4 Coupe, Cabrio και Gran Coupe

Η BMW ανανεώνει όλη τη γκάμα της Σειρά 4 (Coupe, Cabrio, Gran Coupe), προσφέροντας στο μεσαίο της μοντέλο μια «φρεσκαρισμένη» εμφάνιση, ένα ελαφρώς αλλαγμένο εσωτερικό, αλλά μια πιο σπορ ανάρτηση για τις εκδόσεις Coupe και Gran Coupe.


Η ανανέωση στη BMW Σειρά 4 έρχεται σχεδόν 4 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου και αρχικά, στο πεδίο των κινητήρων η BMW διατηρεί χωρίς αλλαγές τη γκάμα, η οποία άλλωστε είχε ανανεωθεί μέσα στο 2016.

Διαβάστε ακόμα: BMW 320i Turbo με όραμα το… παρελθόν

Έτσι, συναντούμε και πάλι 3 κινητήρες βενζίνης και 4 diesel της οικογένειας Twin Power Turbo, ξεκινώντας από την 418d των 150 ίππων με κατανάλωση 4,1 λτ./100 χλμ. (μόνο στην Gran Coupe), αλλά και την 420i από την πλευρά της βενζίνης με 184 άλογα. Υπάρχουν επίσης οι BMW 430i (252 PS) και 440i (326 PS), αλλά και οι diesel 420d (190 PS), 430d (258 PS) και 435d (313 άλογα).

Παράλληλα, εκτός της στάνταρ πίσω κίνησης, η BMW προσφέρει όλες τις παραπάνω εκδόσεις εκτός της 418d και με την επιλογή για την τετρακίνηση xDrive, η οποία είναι στάνταρ στην BMW 435d.

Εκτός των κινητήρων, η ανανεωμένη BMW Σειρά 4 ειδικά για τις Coupe και Gran Coupe έρχεται με μια νέα πιο «σφιχτή» ανάρτηση, η οποία σύμφωνα με τη BMW, δεν επιβαρύνει την προσφερόμενη άνεση. Η αλλαγή αυτή είναι στάνταρ στην ανάρτηση των νορμάλ εκδόσεων, αλλά και σε αυτές με την M Sport ανάρτηση και τη ρυθμιζόμενη.

Αισθητικά, η ανανεωμένη BMW Σειρά 4 ξεχωρίζει σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο, λόγω του νέου design στα άκρα του εμπρόσθιου προφυλακτήρα, αλλά και με τον «φρεσκαρισμένο» πίσω προφυλακτήρα. Υπάρχουν επίσης στάνταρ Bi-LED φώτα εμπρός και LED πίσω, ενώ προστίθενται στη γκάμα 2 νέα χρώματα (Snapper Rocks Blue και Sunset Orange), αλλά και 4 νέα σχέδια ζαντών 18 και 19 ιντσών.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή BMW i3 94 Ah

Στο εσωτερικό συναντούμε νέα χρώματα και υφάσματα για το σαλόνι, νέες επενδύσεις στην κονσόλα, το πάνω μέρος του ταμπλό και στα πάνελ ορισμένων διακοπτών, ένα αλλαγμένο σε σχεδίαση σπορ τιμόνι, αλλά και έναν ψηφιακό πλέον πίνακα οργάνων, που αλλάζει τις ενδείξεις και τα χρώματά του ανάλογα με το οδηγικό προφίλ που έχει επιλεγεί.

Νέας γενιάς είναι και το σύστημα infotainment της Σειρά 4, που περιλαμβάνει καινούργια γραφικά με τετράγωνα, στα οποία απεικονίζονται οι ενδείξεις και πληροφορίες από τα συστήματα ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, πλοήγησης κ.λπ. του αυτοκινήτου.


Get it on Google Play Download on the App Store