Ανανέωση για τις BMW M4 Coupe και M4 Convertible

Οι εκδόσεις M αποτελούν την επιτομή των επιδόσεων για κάθε μοντέλο της γερμανικής μάρκας και φυσικά ακολουθούν τις αλλαγές των βασικών εκδόσεων. Έτσι, η BMW μαζί με την ανανέωση της Σειρά 4 μας δείχνει και τις επίσης ανανεωμένες M4 Coupe και Convertible.


Οι ανανεωμένες εκδόσεις της BMW M4, ανεξαρτήτως αμαξώματος (Coupe ή Convertible) έχουν να επιδείξουν ελαφρώς φρεσκαρισμένη εμφάνιση χάρη στα στάνταρ πλέον φώτα Full LED εμπρός και στα επίσης LED φώτα πίσω.

Δείτε επίσης: Τρελός κόβει την BMW του με πυρωμένο μαχαιρι (+video)

Στο εσωτερικό η βασική διαφοροποίηση εντοπίζεται στα εμπρός καθίσματα, καθώς σε αυτά πλέον συναντάμε φωτιζόμενα σήματα M στις πλάτες τους, ελαφρώς ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, σύστημα πολυμέσων με νέα εμφάνιση στο λειτουργικό του σύστημα, WiFi Spot, σύστημα φόρτισης κινητών τηλεφώνων και δυνατότητα σύνδεσης με το Apple CarPlay.

Μηχανικά η BMW δεν ανακοίνωσε κάποιες αλλαγές. Το  6κύλινδρο μοτέρ M TwinPower Turbo παραμένει στα 431 άλογα με μέση κατανάλωση σύμφωνα με την BMW στα 8.3 έως αι 9.1 λτ. /100 χλμ. Όσοι θέλουν περισσότερη δύναμη και επιθετικότερο στήσιμο, μπορούν να επιλέξουν την έκδοση Competition Package των 450 ίππων, η οποία κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4.0 δλ. (4.3 για την Convertible) με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Αν πάλι επιλέξετε το εξάρι χειροκίνητο, τότε προσθέστε 0.1 δλ. στους παραπάνω χρόνους.

Διαβάστε ακόμη: Σπάνια BMW E30 Alpina B6 στο σφυρί

Για το τέλος αφήσαμε τις ζάντες Starspoke 666 M σε μαύρο χρώμα, οι οποίες είναι ότι πιο ωραίο έχει να επιδείξει το τμήμα M σε ζάντα και έρχονται ως προαιρετικός εξοπλισμός στην έκδοση Competition Package!

Get it on Google Play Download on the App Store