Οι πρώτες εικόνες της νέας BMW Σειρά 8

Ο αυτοκινητικός κόσμος περιμένει με ανυπομονησία την επίσημη παρουσίαση της BMW Σειρά 8 Concept, αλλά εμείς έχουμε ήδη τις δύο πρώτες εικόνες της, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και αποκαλύπτουν ένα εντυπωσιακό, όπως αναμενόταν, κουπέ το οποίο μας δείχνει το μέλλον.


Εδώ και χρόνια οι φίλοι της BMW αλλά και του αυτοκινήτου γενικότερα, περίμεναν με ανυπομονησία την επιστροφή της BMW Σειρά 8, για την οποία το τοπίο δεν ήταν ξεκάθαρο, καθώς η βαυαρική μάρκα δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά της. Πριν λίγες εβδομάδες όμως ανακοίνωσε και επισήμως πως ετοιμάζεται να αναβιώσει το θρυλικό της μοντέλο, ενώ πλέον έχουμε και τις πρώτες εικόνες του.

Πρόκειται για επίσημες εικόνες, οι οποίες διέρρευσαν μέσω διαδικτύου, λίγο πριν την επίσημη εμφάνιση του γερμανικού Coupe και φανερώνουν κυρίως το εμπρός μέρος, καθώς η εικόνα με το πίσω μέρος είναι κακής ανάλυσης.

Παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρες οι γραμμές του αμαξώματος, με την έντονα κεκλιμένη οροφή, τους φαρδύς πίσω ώμους, τον μεγάλο αεραγωγό στο πίσω μέρος των εμπρός φτερών και φυσικά την επιθετική αλλά και κομψή ταυτόχρονα «μούρη» με τα σχιστά φώτα και τη μεγάλη μάσκα με τις χρωμιωμένες γρίλιες.

Στο πίσω μέρος το ανάγλυφο είναι και εκεί έντονο, τα φώτα αρκετά μεγάλα και στο κλασικό για BMW σχήμα «L», ενώ υπάρχουν και δύο χρωμιωμένες εξατμίσεις.

Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο είναι πρωτότυπο το οποίο προετοιμάζει τον δρόμο για την έκδοση παραγωγής της BMW Σειρά 8 η οποία θα είναι έτοιμη το 2018 και σύμφωνα με τους ιθύνοντες της γερμανικής μάρκας θα είναι ένα «γνήσιο dreamcar» και αντάξιο της πρώτης Σειρά 8.

Πληροφορίες ακόμη δεν υπάρχουν για την νέα BMW Σειρά 8 αλλά προφανώς θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR που αποτελεί την βάση των BMW Σειρά 5 και Σειρά 7, ενώ φήμες την θέλουν να έχει κάτω από το καπό της V12 6.6 λτ. βενζινοκινητήρα, 610 ίππων και 800 Nm ροπής, ενώ θα ακολουθήσουνε και πιο… ήπιες εκδόσεις. 

Δείτε επίσης:

Πρώτες αποκαλύψεις για τη νέα BMW Z4

Αγωνιστική βόλτα με την ολοκαίνουργια BMW M5 (+video)

Απίστευτο: Πήγε φυλακή γιατί αγαπούσε τις BMW 2002

 

Get it on Google Play Download on the App Store