Ειδική παραγγελία BMW M760Li στο Άμπου Ντάμπι

Η νέα BMW Σειρά 7 αποτελεί ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα σε ανέσεις, πολυτέλεια, τεχνολογία και επιδόσεις μεγάλα σεντάν που μπορεί να αποκτήσει κανείς, αρκεί βέβαια να μπορεί να διαθέσει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Κάποιοι παράλληλα δεν αρκούνται στις “απλές” εκδόσεις και για να διαφέρουν από τις υπόλοιπες BMW Σειρά 7 που κυκλοφορούν τοποθετούν διάφορα επιπλέον αξεσουάρ, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό. Μια τέτοια ειδική παραγγελία έγινε στη BMW Abu Dhabi Motors και το αποτέλεσμα μετά από τις προσθήκες είναι άκρως εντυπωσιακό.


Δείτε ακόμα: Βελτιωμένη BMW 750d με 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δλ.!

Εξωτερικά, η εικονιζόμενη BMW M760Li xDrive (στη χώρα μας πωλείται 298.140 ευρώ χωρίς καμία προσθήκη) ξεχωρίζει αρχικά από το Estoril Blue χρώμα, το οποίο περιλαμβάνεται στον κατάλογο εξατομίκευσης του μοντέλου. Στον εμπρός προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί σπόιλερ της 3D Design και συνδυάζεται με τη διακριτική αεροτομή της Alpina στο τελείωμα του πίσω καπό και με τις ασημί λεπίδες εμπρός και στα πλαϊνά. Την σπορ εξωτερική εμφάνιση ενισχύουν με την σειρά τους οι 21 ιντσών ζάντες M Performance.

Άκρως εντυπωσιακό με την σειρά του είναι και το εσωτερικό αυτής της ειδικής M760Li xDrive, όπου όλες οι επιφάνειες έχουν ντυθεί με κόκκινο και μαύρο δέρμα. Παράλληλα, οι δύο πίσω επιβάτες απολαμβάνουν ανέσεις επιπέδου Firs tClass και έχουν στη διάθεσή τους τα πάντα για να περνούν ευχάριστα την ώρα τους.

Ο κινητήρας δεν έχει δεχτεί αλλαγές, αφού ούτως ή άλλως οι επιδόσεις του είναι αντίστοιχες με σπορ αυτοκινήτων. Το V12 μηχανικό σύνολο των 6.6 λτ. αποδίδει 610 ίππους και 800 Nm ροπής, επιταχύνοντας το βάρους 2.180 κιλών αμάξωμα από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμα: Επετειακή BMW Σειρά 7 Edition 40 Jahre σε 200 μονάδες

Get it on Google Play Download on the App Store