Αυτή θα είναι η καλύτερη BMW M του 21ου αιώνα

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων πως η BMW θα προσφέρει ακόμη πιο σκληροπυρηνικές εκδόσεις όλων των μοντέλων της M, γερμανικά μέσα αναφέρουν πως η Μ2 θα παρουσιαστεί σε μερικούς μήνες από τώρα, σε έκδοση CS (ή Competition ή CSL) με 410 ίππους και σε μόλις 1.000 μονάδες.


Δείτε ακόμη: Στην παραγωγή το 2018 η νέα κορυφαία BMW Σειρά 8

Βέβαια αυτό είναι κάτι που έχουμε ακούσει και στο παρελθόν, μόνο που πλέον οι φήμες αρχίζουν και γίνονται πιο συγκεκριμένες, καθώς κάποια στελέχη της BMW αφήνουν να διαρρεύσει πως αυτή θα είναι η καλύτερη BMW M που έχει φτιαχτεί από το 2000 έως και σήμερα.

Και μπορεί να μην ακούγεται εντυπωσιακή η ιπποδύναμη των 410 ίππων από τον κινητήρα με την κωδική ονομασία S55 (ο γνωστός 3.0 λτ. διτούρμπινος που συναντάμε και στις M3/M4), παρόλα αυτά το στήσιμό της, η εμφάνισή της, τα ισχυρότερα φρένα της, αλλά κυρίως το χαμηλό βάρος της, υπόσχονται ανόθευτη οδική συμπεριφορά!

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από τα γερμανικά μέσα, η BMW M2 CS ή Competition ή CSL (δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η ονομασία της), θα είναι το διασκεδαστικότερο μοντέλο που έχει κατασκευαστεί ποτέ από το M Division, με πολλούς να κάνουν λόγο για μία σύγχρονη M3 E30.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή BMW 420i Coupe

Τέλος, οι πληροφορίες λένε πως οι παραγγελίες θα ανοίξουν το 2018, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο του ίδιου έτους. Στην πιο πάνω ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, από τον σχεδιαστή Χ-Tomi Design, βλέπουμε πως θα μοιάζει η BMW M2 CS.

Get it on Google Play Download on the App Store