Ειδική παραγγελία BMW M760Li μοιάζει σαν μεγάλη M3

Η ναυαρχίδα της BMW, η M760Li προσφέρει πολυτέλεια και ανέσεις σε υπερθετικό βαθμό, απευθυνόμενη σε όσους θέλουν τα πάντα από ένα αυτοκίνητο πολυτελείας. Το κορυφαίο σεντάν των 5,3 μέτρων μήκους και βάρους 2.180 κιλών τροφοδοτείται με ένα 6.6 λτ. V12 μηχανικό σύνολο ισχύος 610 ίππων και 800 Nm ροπής, το οποίο προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα.

Δείτε ακόμα: Κόντρα ανάμεσα σε BMW M2, M4, M5 και M6 (+video 360º)

Η BMW Abu Dhabi Motors ετοίμασε μία ακόμα ειδική παραγγελία για κάποιον πελάτη που ήθελε μια BMW M760Li αλλά με πιο σπορ χαρακτήρα, προσθέτοντάς της κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά. Καταρχήν, ξεχωρίζει από το χρώμα Austin Yellow, το οποίο συνήθως βλέπουμε σε BMW M3 και M4. Επιπλέον, η μοναδική αυτή «7άρα» εφοδιάζεται με αεροδυναμικό body kit της 3D Design, με σπόιλερ στο πίσω καπό της Alpina και με μαύρες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών.

Στο εσωτερικό της «ειδικής» αυτής BMW M760Li όλες οι επιφάνειες είναι επενδυμένες με δέρμα, ενώ για τους πίσω επιβάτες υπάρχουν δύο ξεχωριστά καθίσματα με ηλεκτρικές ρυθμίσεις και οθόνες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.

Δείτε ακόμα: Ποδήλατο BMW με ροπή αυτοκινήτου

Get it on Google Play Download on the App Store