“Ειδική” BMW M4 με φουλ ανθρακόνημα και εξάτμιση Akrapovic

Η BMW Abu Dhabi Motors ετοίμασε για κάποιον “ειδικό” της πελάτη μια μοναδική BMW M4 Coupe, εφοδιασμένη με κάποια επιπλέον αξεσουάρ τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό. Εξωτερικά, η χρώματος Silverstone II Metallic BMW M4 Coupe ξεχωρίζει από τα πολλά τμήματα ανθρακονήματος, όπως είναι η πίσω αεροτομή της AC Schnitzer σε συνδυασμό με την carbon οροφή, καθρέπτες, εμπρός σπόιλερ, ένθετα στα μασπιέ και διαχύτη στον πίσω προφυλακτήρα. Εκεί ενσωματώνονται και οι τέσσερις στρογγυλές απολήξεις των εξατμίσεων Akrapovic.

Περνώντας στο εσωτερικό της “ειδικής” αυτής BMW M4 Coupe διακρίνονται οι κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις στις πόρτες, ταμπλό και στα σπορ καθίσματα. Επίσης, εφοδιάζεται με τιμόνι επενδυμένο με αλκαντάρα, ενώ ανθρακόνημα υπάρχει σε διάφορα σημεία του θαλάμου των επιβατών.

Μηχανικά παραμένει ως έχει, προσφέροντας στον τυχερό της κάτοχο υψηλές επιδόσεις μέσω του 6κύλινδρου κινητήρα των 3.0 λτ. απόδοσης 431 ίππων και 550 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το σπορ κουπέ στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα.


Get it on Google Play Download on the App Store