Δυναμικό soundtrack της BMW M235i M Performance (+video)

Η ισχυρότερη έκδοση της BMW Σειρά 2 Coupe, η M235i, εκτός από τις δυναμικές επιδόσεις και αποδόσεις ξεχωρίζει και για τον σπορ ήχο του 6κύλινδρου σε σειρά TwinPower Turbo κινητήρα των 3.0 λτ., θυμίζοντας αγωνιστικό αυτοκίνητο. Το μηχανικό αυτό σύνολο ισχύος 326 ίππων στις 5.800 σ.α.λ. και 450 Nm ροπής μεταξύ 1.300 και 4.500 σ.α.λ., επιταχύνει το μικρομεσαίο κουπέ των 1.545 κιλών (με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο) στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα.


Το πακέτο M Performance περιλαμβάνει τμήματα από ανθρακόνημα, ανασχεδιασμένο εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, προσθήκες στα μαρσπιέ, αεροτομή και διαχύτη στο πίσω μέρος καθώς και ζάντες 19 ιντσών. Στο εσωτερικό προσφέρεται τιμόνι με επένδυση αλκαντάρα και ενσωματωμένο shift light στο πάνω μέρος του στα πρότυπα των αγωνιστικών αυτοκινήτων της BMW, αλουμινένια πεντάλ, νέος επιλογέας ταχυτήτων και χειρόφρενο σπορ αισθητικής από ανθρακόνημα, με το ευγενές αυτό υλικό να παρατηρείται και πάλι σε πολλά μέρη του εσωτερικού συνδυαζόμενο με αλκαντάρα.

Εκτός από τις αισθητικές διαφορές, το πακέτο M Performance μπορεί να αυξήσει και την απόδοση των εκδόσεων της Σειράς 2 μέσω νέου συστήματος εξάτμισης και νέου λογισμικού της ECU. Τέλος, το κιτ M Performance περιλαμβάνει νέο μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης,  σπορ ανάρτηση και πιο αποδοτικά φρένα.

Δείτε ακόμα εδώ τη νέα εξάτμιση BMW M Performance για ντίζελ BMW με ήχο βενζίνης!

Παρακολουθείστε και ακούστε στο παρακάτω βίντεο τη BMW M235i M Performance:

Get it on Google Play Download on the App Store