Έρχεται η νέα 4πορτη Bugatti

Από το 2009 που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Έκθεση της Φρανκφούρτης το πρωτότυπο 16 C Galibier και μέχρι και σήμερα, έχουν κατά καιρούς βγει στην επιφάνεια πολλές επιβεβαιώσεις, αλλά και διαψεύσεις για πέρασμα στην παραγωγή μιας 4πορτης Bugatti.

Διαβάστε ακόμα: Δες την Bugatti Chiron να πιάνει 400 χλμ./ώρα! (+video)

Τα χρόνια περνούν όμως και η 4πορτη Bugatti δεν φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, όμως στο πλαίσιο της φετινής Έκθεσης της Φρανκφούρτης, ο Πρόεδρος της Bugatti, ο κ. Wolfgang Durheimer, με δηλώσεις του αποκάλυψε ότι υπάρχει μέλλον για τη superλιμουζίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Durheimer δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η 4πορτη Bugatti δεν έχει «πεθάνει» και ότι μέχρι τα τέλη του 2018 το VW Group θα πάρει την τελική του απόφαση, η οποία φαίνεται ότι θα είναι θετική, για να δούμε τελικά στην παραγωγή το νέο μοντέλο το 2024.

Διαβάστε ακόμα: Πόσα καίει και τι τέλη κυκλοφορίας πληρώνει η Bugatti Chiron;

Το αυτοκίνητο είναι δεδομένο ότι θα βασιστεί πάνω στην πρωτότυπη Galibier, φέροντας φυσικά τα ανώτερα δυνατά σε επιδόσεις, πολυτέλεια και κύρος.

Ωστόσο αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι μέχρι την εμφάνιση του νέου 4πορτου μοντέλου, η Bugatti θα παραμείνει η μάρκα του ενός αυτοκινήτου (της εκπληκτικής Chiron), η οποία θα παραμείνει στην περιορισμένη της παραγωγή μέχρι το 2024.

Διαβάστε ακόμα: Πωλείται η τελευταία κουπέ Bugatti Veyron!

Get it on Google Play Download on the App Store