Το 2015 νέα Bugatti Veyron με W16 κινητήρα 1.500 ίππων!




Ο αντικαταστάτης της πανίσχυρης και ταχύτατης Bugatti Veyron των 1001 ίππων ετοιμάζεται να κάνει την παρουσία του προς τα τέλη του 2015 όπως αναφέρουν ανεπίσημες πληροφορίες. Ήδη στο Nurburgring έχει φωτογραφηθεί να κυκλοφορεί μια «μυστηριώδης» καμουφλαρισμένη Veyron, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο ο Πρόεδρος της Bugatti Dr. Wolfgang Schreiber είχε δηλώσει ότι θα υπάρξει μια δεύτερης γενιάς Veyron με περισσότερη ισχύ.

Πηγές από το εσωτερικό της Bugatti είπαν ότι η δεύτερης γενιάς Veyron θα τροφοδοτείται με τον 16κύλινδρο κινητήρα, ωστόσο με την συνδρομή και υβριδικού συνόλου η συνδυαστική απόδοση θα φτάνει τους 1.500 ίππους. Παράλληλα στόχος θα είναι να ξεπεράσει την ταχύτητα ρεκόρ των 435,31 χλμ./ώρα του μοντέλου Hennessey Venom GT, έτσι ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο του ταχύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο.

Η παραγωγή της δεύτερης γενιάς Veyron θα φτάσει τις 450 μονάδες, όσες δηλαδή και η υπάρχουσα γενιά, η οποία από το 2005 μέχρι το 2013 έχει φτάσει τις 400 πωλήσεις με τις υπόλοιπες 50 να αφορούν ειδικές συλλεκτικές roadster εκδόσεις προκειμένου να… ξεστοκάρει. 




Get it on Google Play Download on the App Store