Νέα ειδική έκδοση Bugatti Veyron Ettore Bugatti αξίας 2,35 εκ. ευρώ!




Στα πλαίσια της παρουσίασης των ειδικών εκδόσεων της σειράς «Les Legendes de Bugatti», παρουσιάζεται το έκτο κατά σειρά, τελευταίο και με πιο «βαρύ» όνομα μέλος, που φέρει το όνομα του ιδρυτή της εταιρείας, Ettore Bugatti. Όπως και οι προηγούμενες σειρές έτσι και αυτή βασίζεται στην Veyron Grand Sport Vitesse, ενώ θα κατασκευαστούν μόνο 3 αντίτυπα αξίας 2,35 εκατομμυρίων ευρώ έκαστο.

Το αμάξωμα της συλλεκτικής αυτής Veyron ξεχωρίζει από τα χειροποίητα ασημί τμήματα αλουμινίου και τα μπλε από ανθρακόνημα, το οποίο είναι ορατό τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό. Στον υπερπολυτελέστατο διθέσιο θάλαμο των επιβατών η Bugatti χρησιμοποιεί για πρώτη φορά δύο τύπους δέρματος, ενώ το μοτίβο με τον ελέφαντα που χορεύει (είχε σχεδιαστεί από τον αδελφό του Ettore, τον Rembrandt) κυριαρχεί ανάμεσα από τα καθίσματα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse εφοδιάζεται με W16 κινητήρα ισχύος 1.200 ίππων και 1.500 Nm ροπής, με 0-100 χλμ./ώρα σε 2,6 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 410 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμα: Bugatti Veyron έπιασε 400 χλμ./ώρα σε επαρχιακό δρόμο! (video)




Get it on Google Play Download on the App Store