Μαζί και οι έξι Bugatti Veyron Legends αξίας 13,2 εκ. ευρώ




Η Bugatti συγκέντρωσε για μία και μοναδική φορά και τις έξι ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής της σειράς Bugatti Veyron Legends στο Pebble Beach της Καλιφόρνια. Κάθε μία έκδοση θα παραχθεί σε 3 αντίτυπα, ενώ και οι 18 Bugatti Veyron Legends έχουν πωληθεί, ακόμα και η πιο πρόσφατη, η οποία φέρει το όνομα του ιδρυτή της φίρμας, Ettore Bugatti.

Οι έξι μαζί Bugatti που βλέπετε στις φωτογραφίες έχουν συνολική αξία 13,18 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο πρόεδρος της Bugatti Automobiles δήλωσε μεταξύ άλλων ότι "Οι εκδόσεις Legends ήταν μια τεράστια επιτυχία".

Οι έξι αυτές συλλεκτικές εκδόσεις της σειράς Bugatti Veyron Legends είναι οι εξής παρακάτω:

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse “Jean-Pierre Wimille”: Παρουσιάστηκε το 2013 στο Pebble Beach Concours d’Elegance, αφιερωμένη στον Jean-Pierre Wimille, ο οποίος κέρδισε δύο φορές κέρδισε δύο φορές το 24 Hours of Le Mans και ήταν ένας από τους δοκιμαστές της εταιρείας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse “Jean Bugatti”: Παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2013 εις μνήμη του μεγαλύτερου γιου του Ettore Bugatti και σχεδιαστή της Type 57SC Atlantic.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse “Meo Costantini”: Παρουσιάστηκε το 2013 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντουμπάι, αφιερωμένη στον επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Bugatti και δύο φορές νικητή στο Targa Florio, το Meo Costantini.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse “Rembrandt Bugatti”: Εμφανίστηκε το 2013 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, αποτείνοντας φόρο τιμής στον αδελφό του Ettore Bugatti, τον Rembrandt Bugatti, που σχεδίασε και τον ελέφαντα που χορεύει στη μάσκα της Bugatti Type 41.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse “Black Bess”: Παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο το 2014 και εμπνεύστηκε από την 1912-14 Bugatti Type 18, η οποία ήταν το ταχύτερο αυτοκίνητο της εποχής του.

Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse “Ettore Bugatti”: Πρόκειται για την τελευταία έκδοση που θα παρουσιαστεί στο 2014 Pebble Beach Concours d’Elegance και φέρει το όνομα του ιδρυτή της φίρμας. 




Get it on Google Play Download on the App Store