Ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στη Bugatti Chiron;

Το νέο απόλυτο hypercar που ανέβασε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη σε ισχύ και επιδόσεις, δεν είναι άλλο από την ολοκαίνουργια Bugatti Chiron, που έκανε πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η εξωτική Bugatti των 1.500 ίππων θα κατασκευαστεί σε 500 αντίτυπα, από τα οποία ήδη πάνω από 180 έχουν προπωληθεί, στην αρχική τιμή των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ έκαστο και με «κλείσιμο» 200.000 ευρώ για την κάθε παραγγελία.

Ποιο όμως χρώμα ή διχρωμία ταιριάζει καλύτερα στο αμάξωμα της Bugatti Chiron; Μέσω του διαμορφωτή που υπάρχει στο site της πολυπόθητης μάρκας, μπορεί κανείς να φτιάξει την Chiron των ονείρων του, αφού ούτως ή άλλως για την πλειοψηφία του κόσμου είναι ένα άπιαστο όνειρο. Ίσως τελικά η μονόχρωμη που αφήνει σε κοινή θέα το ανθρακόνημα που είναι κατασκευασμένο το αμάξωμα της Chiron, ταιριάζει απόλυτα. Από την άλλη υπάρχουν και οι πιο φανταχτεροί χρωματικοί συνδυασμοί.

Περί ορέξεως -βέβαια- κολοκυθόπιτα και ειδικά για την περίπτωση της Chiron ταιριάζει η παροιμία «Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο»…

Get it on Google Play Download on the App Store