Νέα επετειακή Corvette Carbon 65 Edition

Θέλοντας να γιορτάσει τα 65 χρόνια από την πρώτη Corvette, η Chevrolet δημιουργεί τη νέα special έκδοση Carbon 65 Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων παγκοσμίως, έχοντας μια σειρά από βελτιώσεις στο αμάξωμα και το εσωτερικό της.

Συνολικά, η Chevrolet θα κατασκευάσει μόνο 650 μονάδες της νέας Carbon 65 Edition της Corvette, ξεκινώντας τη διάθεσή της στις Η.Π.Α. Το νέο μοντέλο βασίζεται πάνω στις εκδόσεις Corvette Grand Sport 3LT και ZO6 3LZ, ενώ στις Η.Π.Α. κοστίζει επιπλέον 15.000 δολάρια.

Δείτε ακόμα: Corvette C7 ισχύος 1.000 ίππων στο δυναμόμετρο! (video)

Τι περιλαμβάνει όμως η νέα επετειακή Corvette; Αρχικά, στο αμάξωμά της η Chevrolet έχει τοποθετήσει ένα carbon εξωτερικό πακέτο βοηθημάτων, στο οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται πίσω αεροτομή, τετραπλες εξατμίσεις, εμπρόσθιο σπόιλερ και πλαϊνές ποδιές, αλλά και carbonκαπάκια καθρεπτών.

Παράλληλα, το εξωτερικό χρώμα είναι ένα ειδικό ανοιχτό γκρι («Ceramic Matrix Gray» το ονομάζει η Chevrolet) με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχουν μπλε αυτοκόλλητες ρίγες και γραφικά με την αναγραφή της έκδοσης, αλλά και επίσης μπλε δαγκάνες φρένων, μαζί με μπλε υφασμάτινη οροφή για την Corvette Convertible.

Στο εσωτερικό, έχει δημιουργηθεί μια ακόμη πιο σπορ ατμόσφαιρα λόγω του carbonτιμονιού, των επενδύσεων από γυαλιστερά ανθρακονήματα σε συγκεκριμένα τμήματα της καμπίνας, των σπορ Competition καθισμάτων, αλλά και των μαύρων σουέντ επενδύσεων με μπλε ραφές.

Διαβάστε ακόμα: Οδηγούμε στην Ολλανδία το νέο Toyota Yaris

Εκτός τώρα από τη νέα έκδοση, εν όψει της νέας χρονιάς η Chevrolet ενίσχυσε και τον εξοπλισμό όλων των MY2018 Corvette με μεγαλύτερες ζάντες (19 ιντσών εμπρός/20 πίσω) νέων σχεδίων, στάνταρ ενεργή ανάρτηση στην Corvette Stingray, υψηλότερης ανάλυσης κάμερα οπισθοπορείας και πολλά άλλα.

Get it on Google Play Download on the App Store