Nέο σπορ Chevrolet Spark RS concept για την έκθεση SEMA

Το νέο Chevrolet Spark μπορεί να είναι ένα αυτοκίνητο πόλης με μοντέρνο σχεδιασμό αλλά χωρίς κάποιο σπορτίφ χαρακτηριστικό, ωστόσο με τις περιποιήσεις της Chevrolet έγινε άκρως επιθετικό, αλλάζοντας τελείως χαρακτήρα. Το πρωτότυπο Chevrolet Spark RS δημιουργήθηκε ειδικά για την προσεχή έκθεση SEMA, όπου και θα κάνει πρεμιέρα μαζί με άλλα βελτιωμένα Chevrolet, στις 3 Νοεμβρίου.

Το Spark RS εξοπλίζεται εξωτερικά με τμήματα από ανθρακόνημα, όπως είναι το εμπρός σπόιλερ, το πλαίσιο γύρω από τα φώτα ομίχλης, ένα τμήμα στα ένθετα των μασπιέ και ο διαχύτης. Τη δυναμική του εμφάνιση τονίζουν η αεροτομή οροφής, τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, οι πιο μυώδεις προφυλακτήρες, η διπλή απόληξη της εξάτμισης, οι εμπνευσμένες από την Corvette Z07 ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών και η χαμηλωμένη ανάρτηση. Εξωτερικά είναι βαμμένο στο χρώμα Dark Liquid Switchblade Silver και συνδυάζεται με μαύρες λωρίδες.

Το Spark RS concept είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των σχεδιαστικών κέντρων της μάρκας στη Βόρεια Αμερική και την Κορέα. Μάλιστα, αν δει η Chevrolet ότι άρεσε στο κοινό κατά τη διάρκεια της SEMA, τότε είναι πολύ πιθανό να μπει και στην παραγωγή.

Get it on Google Play Download on the App Store