Ανανέωση για το Citroen C- Elysee (+video)

Η Citroen ανανέωσε το μικρομεσαίο σεντάν μοντέλο της C-Elysee, τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά του (2012) και με πωλήσεις που έχουν ξεπεράσει τα 400.000 οχήματα. Μάλιστα έχει γίνει ένα από τα best seller μοντέλα της Citroen σε χώρες όπως είναι η Κίνα, Τουρκία και Αλγερία, ενώ μόνο το 2015 ταξινομήθηκαν περίπου 117.000 C- Elysee, από τα οποία τα 90.000 στην Κίνα.

Εξωτερικά, το ανανεωμένο C- Elysee παρουσιάζει πιο ελκυστική αισθητική μέσω των νέων φωτιστικών σωμάτων, μάσκας, προφυλακτήρων και της προσθήκης των LED φώτων ημέρας. Επίσης, διαθέτει νέα σχέδια ζαντών διαμέτρου 16 ιντσών και δύο νέα χρώματα αμαξώματος, το Lazuli Blue και το Steel Grey.

Στο εσωτερικό του σεντάν Citroen την εικόνα αναβαθμίζουν οι νέες επενδύσεις και τα διακοσμητικά, καθώς και η νέα οθόνη αφής των 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων με τις πολλές εφαρμογές και λειτουργίες (μεταξύ αυτών και φωνητικές εντολές). Από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του C-Elysee παραμένουν οι άνετοι χώροι για τους επιβάτες και το μεγάλο πορτ μπαγκάζ των 508 λίτρων.

Για την κίνηση του C-Elysee υπάρχουν τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 λτ. PureTech 82 με μηχανικό κιβώτιο και ο 1.6 λτ. VTi 115 με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ΕΑΤ6. Στους ντίζελ υπάρχουν οι επιλογές των 1.6 λτ. HDi 92 ή BlueHDi 100.

Το ανανεωμένο Citroen C- Elysee κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Vigo, Ισπανία και θα ξεκινήσει να πωλείται το πρώτο τετράμηνο του 2017.

Δείτε το ανανεωμένο C-Elysee και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store