Νέο Citroen C4 Cactus με υδραυλική ανάρτηση «μαγικό χαλί»

Το μικρό SUV Citroen C4 Cactus κάνει την εμφάνισή του με πάρα πολλές αλλαγές, τρία χρόνια μετά το λανσάρισμά του και αποκτά νέα αισθητική, ενώ είναι το πρώτο μοντέλο της γαλλικής μάρκας στην Ευρώπη που εφοδιάζεται με το νέο σύστημα ανάρτησης Progressive Hydraulic Cushions (PHC), που δημιουργεί την αίσθηση του «μαγικού χαλιού». Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Citroen έχει μακρόχρονη παράδοση σε αυτόν τον τομέα και ειδικά τα παλαιότερα μοντέλα της με την υδροπενυματική ανάρτηση έχουν παρομοιαστεί στον τομέα της άνεσης ως «μαγικό χαλί».

Δείτε επίσης: Φλας ή αλάρμ πριν το παρκάρισμα;

Εξωτερικά οι αλλαγές που φέρει το νέο Citroen C4 Cactus είναι πάρα πολλές και του έχουν χαρίσει μια πιο κομψή και σύγχρονη εμφάνιση. Στο εμπρός, πλήρως ανασχεδιασμένο τμήμα του αμαξώματος συναντάται νέος προφυλακτήρας, πιο μεγάλα φωτιστικά σώματα και ψηλά τοποθετημένη μάσκα. Στα πλαϊνά του, τα προστατευτικά Airbump έχουν μικρύνει σημαντικά και υπάρχουν πλέον διακριτικά στο κάτω μέρος των θυρών. Αλλαγμένο είναι και το πίσω άκρο με το νέο προφυλακτήρα, τα νέα μακρόστενα φανάρια και το ανασχεδιασμένο καπό του πορτ μπαγκάζ.

Φρεσκαρισμένο και πιο μοντέρνο είναι και το εσωτερικό του νέου Citroen C4 Cactus μέσω των νέων επενδύσεων στα καθίσματα, των διακοσμητικών και των νέων χρωματισμών στο ταμπλό. Σχεδιαστικά δεν άλλαξε και διατήρησε το μινιμάλ ύφος του με την χαρακτηριστική οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό και τη δεύτερη ψηφιακή οθόνη του πίνακα οργάνων.

Δείτε επίσης: Μικρά 1.000άρια turbo στις χαμηλότερες τιμές

Στην γκάμα των κινητήρων προστέθηκε για πρώτη φορά ο 1.2 PureTech 130 PS, ενώ παραμένουν οι βενζίνης 1.2 PureTech 110 PS και 1.2 PureTech 82 PS, καθώς και ο ντίζελ 1.6 BlueHDi 100 PS. Το φθινόπωρο του 2018 θα λανσαριστεί ο BlueHDi 120 με το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ6.

Η διάθεση του νέου Citroen C4 Cactus στις αγορές θα ξεκινήσει το πρώτο τετράμηνο του 2018.

Get it on Google Play Download on the App Store