Το νέο Citroen C3 ELLE θα γίνει της μόδας!

Στην γκάμα του νέου Citroen C3 προστίθεται η νέα ειδική και πιο στιλάτη έκδοση ELLE, η οποία όπως υποδηλώνει και η ονομασία του έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με το περιοδικό μόδας ELLE.

Διαβάστε ακόμη: Τα νέα μικρά SUV της ελληνικής αγοράς

Εξωτερικά, το Citroen C3 ELLE διακρίνεται από τη διχρωμία στο αμάξωμα σε απόχρωση λευκού Polar White με οροφή Soft Sand και μαύρους γυαλιστερούς καθρέπτες. Ξεχωριστό στιλ δίνουν οι λεπτομέρειες σε μοβ Cherry Pink, όπως είναι τα διακοσμητικά γύρω από τα εμπρός φώτα ομίχλης, το περίγραμμα στα Airbump και στην οροφή, ενώ στα εμπρός φτερά έχουν τοποθετηθεί τα λογότυπα ELLE.

Στο εσωτερικό του C3 ELLE διακρίνεται το διακοσμητικό περίγραμμα του ταμπλό σε μοβ χρώμα, απόχρωση που συναντάται και στις ραφές των καθισμάτων. Το σικάτο C3 ELLE βασίζεται στην πιο πλούσια εξοπλιστική έκδοση Shine, η οποία περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας συν τα συστήματα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας (AFIL), αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Speed Limit Information) και προσαρμογής ταχύτητας μέσω του Ρυθμιστή ταχύτητας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών, πλοήγηση και κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών κ.λπ.

Διαβάστε ακόμη: Ντίζελ μικρά αυτοκίνητα σε χαμηλές τιμές

Το Citroen C3 ELLE θα είναι διαθέσιμο με τους κινητήρες βενζίνης των 1.2 λτ. PureTech 82 και PureTech 110 S&S και τον 1.600άρη πετρελαίου BlueHDi 100 S&S. Ενδεικτικά, η τιμή του στη Γαλλία οπου έχουν ανοίξει οι παραγγελίες, ξεκινά από τα 18.500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store