Περιπετειώδη Citroen C4 Picasso & C4 Grand Picasso Rip Curl

Οι νέες εκδόσεις των Citroen C4 Picasso και C4 Grand Picasso φέρουν την ονομασία Rip Curl. Ένα όνομα γνωστό καθώς ήδη στη γκάμα της γαλλικής φίρμας υπάρχουν οι αντίστοιχες εκδόσεις των C4 Cactus και SpaceTourer.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Citroen C4 Cactus με υδραυλική ανάρτηση «μαγικό χαλί»

Βάση των εν λόγω εκδόσεων αποτελεί το επίπεδο εξοπλισμού Live στα οποία όμως έχει προστεθεί μία οθόνη 12 ιντσών με το σύστημα ψυχαγωγίας Connect Nav της Citroen που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει λειτουργία Mirror Screen.

Επίσης καινούργια στο εσωτερικό του Citroen C4 Picasso Rip Curl είναι το συρόμενο πίσω κάθισμα ενώ και τα δύο μοντέλα έχουν επενδύσεις Stripe Grey με λογότυπο Rip Curl, φινίρισμα Dune Beige στο ταμπλό και τις πόρτες καθώς και ειδικά πατάκια.

Στο εξωτερικό τα Citroen C4 Picasso και C4 Grand Picasso Rip Curl έχουν τα σχετικά αυτοκόλλητα Rip Curl στις μπροστινές πόρτες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών στο σχέδιο Zephyr, λεπτομέρειες χρωμίου, μαύρα καλύμματα στους καθρέφτες και στις λαβές των θυρών.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Citroen C3 1.2 PureTech 110 S&S Auto

Η παλέτα των χρωμάτων περιλαμβάνει πέντε επιλογές καθώς και διχρωμία. Οι κινητήρες θα είναι 1.2 λίτρων στη βενζίνη με 130 ίππους και 1.6 λίτρων στο πετρέλαιο με 120 ίππους. Αμφότερες θα προσφέρονται τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store